Πιστός μαθητής του Μιχαλολιάκου: Τι απαντά ο Λαγός στις κατηγορίες ότι προσέλαβε τη σύντροφό του

Αναδημοσιεύουμε κείμενο του Newsbeast με απάντηση του Λαγού στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του ο (διατελέσας και μάρτυρας υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής) Άρης Σπίνος για διορισμό της – κατά τον Σπίνο – “συντρόφου” του Αικατερίνης Σβαρνιά στην Ευρωβουλή. Ο Λαγός δεν διαψεύδει ούτε τον διορισμό ούτε την “ιδιότητα” της Σβαρνιά. Ο διορισμός, πάντως, συγγενικού προσώπου για να μένουν τα λεφτά στην “οικογένεια” υπήρξε πρακτική όλων των στελεχών της Χρυσής Αυγής με πρώτο διδάξαντα τον ίδιο τον Μιχαλολιάκο.

(Κείμενο: Newsbeast.gr, 6/9/2019)

Για οικονομικά τερτίπια κατηγορείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, προκειμένου να μείνουν στο οικείο περιβάλλον του τα χρήματα που αποκομίζει από την Ευρωβουλή.

Το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής, που αποχώρησε το καλοκαίρι από τις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου, προσέλαβε ως συνεργάτη στο γραφείο που διατηρεί πλέον στις Βρυξέλλες, τη σύντροφό, κάτι που ο ίδιος δεν διαψεύδει θεωρώντας ότι έχει το δικαίωμα να επιλέγει αυτός τους συνεργάτες του, αν και πολλοί κρίνουν ότι μια τέτοια κίνηση είναι μεν νόμιμη αλλά όχι και ηθική, όπως συμβαίνει άλλωστε και με πολλούς άλλους συναδέλφους του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας είπε από τη βελγική πρωτεύουσα ότι τα όσα αναφέρονται επί τούτου για το πρόσωπό του είναι εκ του πονηρού. «Εγώ προσωπικά δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Άλλωστε καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Προκαλώ όποιον πολιτικό ή δημοσιογράφο θέλει, να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες μου, αλλά να κάνει το ίδιο και όποιος με κατηγορεί. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».

Προσθέτει μάλιστα ότι «η πρόκληση αυτή ισχύει εσαεί. Δεν έχω πρόβλημα να δεχθώ την οποιαδήποτε κριτική, αλλά να το ξέρουν όσοι θελήσουν να με συκοφαντήσουν ότι θα απαντάω άμεσα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.