Δήλωση αποχώρησης Αθανασάκου (μέλους ΚΕ) από τη Χρυσή Αυγή και συμπόρευσης με την “κίνηση Λαγού”

O Αθανασάκος με τη σβάστικα στο μπράτσο.

Δημοσιοποιούμε δήλωση αποχώρησης από τη Χρυσή Αυγή που ανήρτησε ο Χρήστος Αθανασάκος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και μέχρι πρόσφατα εκλεγμένος διαμερισματικός σύμβουλος Δήμου Αθηναίων με τον συνδυασμό Κασιδιάρη.

Η πολύχρονη παρουσία μου στο εθνικιστικό κίνημα, στους δρόμους, στις πλατείες και όπου χτυπάει η ελληνική ψυχή, εκφράστηκε τα τελευταία χρόνια με την συμμετοχή μου στην Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής και στην εκλογή μου ως διαμερισματικού συμβούλου Αθηναίων.

Η παραίτησή μου τόσο από την Κεντρική Επιτροπή όσο και από το κόμμα, έρχεται σε συνέχεια σημαντικών πολιτικών διαφωνιών με την ηγεσία και απογοητεύσεων από πρόσωπα και καταστάσεις που αδίκησαν την αφοσίωσή μου στο κίνημα.

Παραμένω πιστός στις ιδέες του εθνικισμού, ευχαριστώ όσους με βοήθησαν και θα συνεχίσω να συντάσσομαι με όσους αγωνίζονται για τις ίδιες αξίες. Η συμπόρευσή μου με την κίνηση του Γ. Λαγού αποτελεί για μένα και για όσους με γνωρίζουν, αυτονόητη συνέχεια της ίδια αταλάντευτης πορείας μου για πατρίδα, ορθοδοξία, οικογένεια.

Χρήστος Αθανασάκος

2 thoughts on “Δήλωση αποχώρησης Αθανασάκου (μέλους ΚΕ) από τη Χρυσή Αυγή και συμπόρευσης με την “κίνηση Λαγού”

  1. Pingback: «Λαγός» κι άλλο μέλος της Χρυσής Αυγής, δήλωσε αποχώρηση – info newstime

  2. Pingback: Νέα αποχώρηση από τη Χρυσή Αυγή - «Παραμένω εθνικιστής, ακολουθώ τον Λαγό» - Λόγια-Σταράτα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.