Αποχωρούν ακόμα και όσοι εκλέχτηκαν: Ο Χ. Μέξας ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αλίμου (ανακοίνωση)

Ο Μέξας σε εκδήλωση της τοπικής Νοτίων Προαστίων δίπλα στον Παναγιώταρο, ο οποίος προαναγγέλλει την χρυσαυγίτικη “βόλτα”-επίθεση στο Συνεργείο στην Ηλιούπολη.

(Κείμενο: Νικόλας Κονταρίνης, Vimaonline.gr, 6/6/2019)

Στην πρώτη μετά τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Άλιμο, ο μέχρι πρότινος στηριζόμενος επίσημα από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, δημοτικός σύμβουλος, επανεκλεγείς, Χάρης Μέξας, επικεφαλής του συνδυασμού, “Ελληνική Αυγή“, στην Π.Η.Δ. τοποθέτησή του, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του και δήλωσε πως, από δω  και στο εξής δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα και ότι οι δρόμοι τους χωρίζουν προς αντίθετες κατευθύνσεις.

Συνεχίζοντας, είπε ότι ανήκει στον Δεξιό χώρο, και συγκεκριμένα σ’ αυτόν της Πατριωτικής Δεξιάς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του και τους δημότες που τον τίμησαν με την ψήφο τους και του έδωσαν την ευκαιρία να βρίσκεται για δεύτερη συνεχή δημοτική περίοδο στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου της περιοχής.

Λίγο μετά, και δεδομένης της δήλωσής του ότι παραμένει στον χώρο της δεξιάς, σε ερώτηση του υπογράφοντος ποιά είναι τα σχέδιά του για το “αύριο”, απάντησε πως, δεν έχει πάρει ακόμη κάποια τελική απόφαση σχετικά με αυτό, όμως, το γεγονός πως, το κόμμα της “Χρυσής Αυγής” δεν τον εκφράζει πιά και ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους, είναι κάτι οριστικό και αμετάκλητο. Αυτό που έχει να κάνει από την επομένη, είναι να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών του και να εργασθεί με όλες του τις δυνάμεις για το καλό της πόλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.