Μετά την ήττα: Αποχωρήσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής στη Βόρεια Ελλάδα

Μαζικές αποχωρήσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής και πονοκέφαλους στον Μιχαλολιάκο φέρνει η εκλογική ήττα και η εγκατάλειψη του ναζιστικού μορφώματος από χιλιάδες πρώην ψηφοφόρους του. Δημοσιεύουμε ανακοίνωση μελών του 5μελούς της τοπικής Πιερίας που δηλώνουν την παραίτησή τους, με την τοπική να τελεί πλέον υπό διάλυση.

Η ανακοίνωση δημοσιοποιήθηκε στο facebook και αναπαράχθηκε από τοπικά ΜΜΕ της Πιερίας, ενώ ακροδεξιά έντυπα προαναγγέλλουν αποχωρήσεις στελεχών σε δύο ακόμα πόλεις της Βόρειας Ελλάδας:

Οι Αργύρης Καρυπίδης, Βασίλης Τσιλιγκίρης, Γιώργος Χαϊδαλής και Δημήτρης Φωτίου δηλώνουμε ότι παραιτούμαστε από το πενταμελές συμβούλιο της Τοπικής Οργάνωσης Χρυσής Αυγής Πιερίας και ταυτόχρονα αποχωρούμε από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, έτσι όπως αυτή πλέον έχει διαμορφωθεί.

Παραμένουμε όλοι ανένταχτοι Έλληνες, χωρίς πια πολιτική στέγη, πάντα όμως με αγάπη προς τις ιδέες του Εθνικισμού δηλαδή την αγάπη προς την Πατρίδα, το Έθνος, τη Φυλή, την ελληνική οικογένεια, τις ελληνικές πολιτιστικές και ιστορικές παραδόσεις.

One thought on “Μετά την ήττα: Αποχωρήσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής στη Βόρεια Ελλάδα

  1. Pingback: Μαζικές αποχωρήσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής στη Βόρεια Ελλάδα - dailythess | Ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.