Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι: Εκλιπαρεί τώρα την “ψοφοδεξιά” ο Μιχαλολιάκος – Άρνηση Φαήλου σε πρόταση συνεργασίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Σκουρή στην εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6, “ο επικεφαλής της Χ.Α. έχει προσπαθήσει να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας τόσο με τον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη που συγκέντρωσε 1,23% –με τον ίδιο ωστόσο να έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του από την ηγεσία– , όσο και με την Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη που συγκέντρωσε 0,66% και δεν είναι απίθανο να μην μετέχει καν στις εθνικές εκλογές. Πάντως κανείς από τους δύο μέχρι τώρα δεν έχει ανταποκριθεί θετικά σε αυτό το κάλεσμα συμπόρευσης και συνεργασίας”.

Προφανώς ο Μιχαλολιάκος τρέμει πλέον την προοπτική να μη μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή, με ανοιχτό πλέον το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει την ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής χωρίς τη βουλευτική ιδιότητα.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο τον Φαήλο Κρανιδιώτη, με ανάρτησή του στο twitter με το ακόλουθο περιεχόμενο:

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε πρόταση της Χρυσής Αυγής προς την ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ για την συγκρότηση εκλογικού συνασπισμού εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών, η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ ενημερώνει τους πολίτες πως πράγματι μας έγινε τέτοια πρόταση, την οποία αρνηθήκαμε».

Είναι άγνωστο ακόμα ποια υπήρξε η απάντηση του Καρατζαφέρη στη σχετική πρόταση Μιχαλολιάκου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.