Οικογενειοκρατίας συνέχεια: δημοτική σύμβούλος η Ουρανία Μιχαλολιάκου, στη Βουλή πάλι η Ζαρούλια

Η Ζαρούλια με τον Μιχαλολιάκο στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του Αρχηγού μετά το φιάσκο των εκλογών. Το μήνυμα είναι προφανές: Ή πίστη στην οικογένεια ή έξω απ’ το μαντρί.

Παρά την κριτική που δέχεται τις τελευταίες ώρες από εκατοντάδες υποστηρικτές και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ο Μιχαλολιάκος είναι αμετανόητος στην απόλυτη οικογενειοκρατία όσον αφορά την πλήρωση θέσεων βουλευτών, επιστημονικών συνεργατών και συμβούλων της Χρυσής Αυγής.

‘Ετσι, η Ουρανία Μιχαλολιάκου εκλέγεται ξανά δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα με τον συνδυασμό Κασιδιάρη, έστω και αν η συστηματική απουσία της από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας έχει σημάνει την αποστολή των στοιχείων της στην Περιφέρεια για την επιβολή σχετικών πειθαρχικών κυρώσεων.

Παρομοίως στις εκλογές της 7 Ιουλίου, η Ελένη Ζαρούλια θα είναι εκ νέου υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε μια από τις περιφέρειες της Β’ Αθηνών. Στο παρελθόν, ο Μιχαλολιάκος είχε επιλέξει να είναι υποψήφιος στην Α’ και τη Β’ Αθηνών επιλέγοντας στη συνέχεια την έδρα στην Α’ Αθηνών: με τον τρόπο αυτό εξασφάλιζε την εκλογή τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του.

Διαβάστε ακόμα:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.