Ματθαιόπουλος: “Μεθόδευση του συστήματος” η μη ανακήρυξη λόγω έλλειψης υποψηφίων (video)

Οξεία επίθεση κατά των δικαστών του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε ο υπόδικος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμιος Ματθαιόπουλος.

Ο Ματθαιόπουλος μίλησε για “μεθόδευση του συστήματος” και απέδωσε την μη ανακήρυξη στη “δυναμική ανόδου” του συνδυασμού του που “έχει τρομοκρατήσει το σύστημα”.

Οι δηλώσεις Ματθαιόπουλου παραπέμπουν στους γνωστούς ισχυρισμούς της οργάνωσης περί διαρκούς “δικαστικής σκευωρίας”

Θυμίζουμε ότι το Πρωτοδικείο εφάρμοσε ορθά τον νόμο που προβλέπει πλήρεις λίστες σε όλες τις δημοτικές ενότητες, στην περίπτωσή μας τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και της Τριανδρίας. Η “Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη” δεν υπέβαλε υποψηφίους στη δημοτική ενότητα της Τριανδρίας, γι’ αυτό και αποκλείστηκε (μαζί με άλλους δύο συνδυασμούς που είχαν υποπέσει στο ίδιο σφάλμα) από τις δημοτικές εκλογές.

Δείτε το βίντεο και διαβάστε τη δήλωση Ματθαιόπουλου:

Η δυναμική ανόδου της “Ελληνικής Αυγής” σε Δήμους και Περιφέρειες έχει τρομοκρατήσει το σύστημα. Ως εκ τούτου το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης δεν έκανε δεκτή την δήλωση του συνδυασμού της “Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη” και κατ΄ ουσίαν απαγορεύει την συμμετοχή του στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου.

Πρόκειται περί ξεκάθαρης μεθόδευσης καθότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δημοσκοπικές και στοιχηματικές εταιρείες δεν αναφέρουν καν το όνομα της παράταξης, όπως επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης με αυθαίρετη απόφαση ενάντια σε κάθε πρόβλεψη του νόμου απαγόρευσε την συμμετοχή μας από όλα τα δημοτικά ενημερωτικά ΜΜΕ.

Τέλος, δεν είναι τυχαίο ότι η απόφαση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά από την επίσημη ανησυχία του συστήματος περί ανόδου της λεγόμενης Ακροδεξιάς εξαιτίας του Μακεδονικού ζητήματος. Μας αποκλείουν, επειδή μας φοβούνται, όμως η απόπειρα φίμωσης της μοναδικής πατριωτικής φωνής θα πέσει στο κενό”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.