Εκτός λίστας Φουντούλης και Επιτήδειος – Ευρωβουλευτής ο Λαγός για να “πληρώνουμε κάθε μήνα δικηγόρους” (ηχητικό)

Όπως έχουμε γράψει, ο Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε το κόψιμο από την λίστα της Χρυσής Αυγής για τις ευρωεκλογές των νυν ευρωβουλευτών Λ. Φουντούλη και Γ. Επιτήδειου για λόγους “ανανέωσης” (ο Συναδινός είχε ήδη αποχωρήσει και έχει συγκροτήσει δικό του κομματικό σχηματισμό, το ΠΑΤΡΙΕ).

Ωστόσο, η αιτία της επιλογής αυτής βγάζει μάτι. Με δεδομένο ότι η εκλογή των ευρωβουλευτών γίνεται πλέον με σταυρό, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής φοβήθηκε ότι η παρουσία Φουντούλη και Επιτήδειου στη λίστα θα σήμαινε τη μη εκλογή των ανθρώπων του κλειστού κύκλου που επέλεξε να πριμοδοτήσει ο Μιχαλολιάκος, που στην περίπτωση αυτή είναι ο βουλευτής Πειραιά Λαγός. Για να μην τερματίσει λοιπόν ο Λαγός τρίτος, κάτω από τον Φουντούλη και τον Επιτήδειο, ο Μιχαλολιάκος τους απέκλεισε χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Και ποιός είναι ο λόγος που επικαλείται ο Λαγός όταν ερωτάται από δημοσιογράφους; Η Χρυσή Αυγή “δεν έχει άλλα έσοδα”, “πληρώνουμε κάθε μήνα δικηγόρους”, “εγώ έχω πάνω από 11 δικογραφίες πέραν από τη μεγάλη τη δίκη”.

Ψήφιζε λοιπόν, ψηφοφόρε, τον Λαγό, για να έχει η Χρυσή Αυγή να πληρώνει τους δικηγόρους της και για να μείνει έξω από τη φυλακή η ηγεσία της οργάνωσης. Άσχετα αν αυτό σημαίνει το ψαλίδισμα της απεύθυνσης του “εθνικιστικού κινήματος”.

“Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάρτης”. Έτσι δεν έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.