Δευτέρα 26 Νοεμβρίου: ξεκινάει το Εφετείο των δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν (video)

Το ποδήλατο του Σαχζάτ Λουκμάν.

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το Εφετείο των δολοφόνων του Πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν (Μικτό Ορκωτό Εφετείο, 6ος όροφος, Εφετείο Αθηνών).

Η δίκη αφορά τη ρατσιστική ανθρωποκτονία του Πακιστανού μετανάστη που δολοφονήθηκε με επτά μαχαιριές και δυο στιλέτα-πεταλούδα στις 3πμ τα χαράματα της 17/1/2013, την ώρα που πήγαινε για δουλειά με το ποδήλατό του, από τους Χρήστο Στεργιόπουλο και Διονύση Λιακόπουλο. Στην έρευνα που ακολούθησε, στο σπίτι του Λιακόπουλου βρέθηκαν τρία ακόμα στιλέτα πεταλούδα, μια σιδηρογροθιά, ένας σουγιάς, ένα ξύλινο ρόπαλο, μια κυνηγετική σφεντόνα, φυσίγγια, 117 προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής, αυτοκόλλητα και άλλα υλικά της οργάνωσης, ενώ στο σπίτι του Στεργιόπουλου βρέθηκαν ένα ξύλινο ρόπαλο, κάλυκες και μια μαύρη λεπίδα.

Θυμίζουμε ότι οι δράστες της ανθρωποκτονίας καταδικάστηκαν πρωτόδικα απο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών σε ισόβια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά με αναγνώριση του ρατσιστικού κινήτρου. Οι Στεργιόπουλος και Λιακόπουλος είναι ταυτόχρονα κατηγορούμενοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε όλες τις σχετικές αναρτήσεις στη σελίδα μας “Δολοφονία Σαχζάτ Λουκμάν”.

One thought on “Δευτέρα 26 Νοεμβρίου: ξεκινάει το Εφετείο των δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν (video)

  1. Pingback: Εφετείο Λουκμάν: Η ώρα της απόφασης (Δευτέρα 6 Μαϊου, 10πμ, Εφετείο Αθηνών) – info newstime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.