Στο κόμμα του Συναδινού ο εκλεγμένος με τη Χρυσή Αυγή βουλευτής Κουκούτσης

Ο Συναδινός επικεφαλής της ΠΑΤΡΙΕ: ανάμεσα στους εικονιζόμενους η πρώην βουλευτής Λάρισας της Χρυσής Αυγής Δέσποινα Σβερώνη και ο νυν ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της συγκροτηθείσας “Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης” (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.) του Ελευθέριου Συναδινού, ο εκλεγμένος με τη Χρυσή Αυγή βουλευτής Δημήτριος Κουκούτσης προσχώρησε επίσημα στον νέο φορέα και συμμετέχει στο Πολιτικό Συμβούλιο.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου:

Το βήμα έλαβαν, κατά σειρά, ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης και ευρωβουλευτής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, ενώ ακολούθησαν ο βουλευτής Μεσσηνίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε., κ. Δημήτριος Κουκούτσης, ο Πρόεδρος της Ελεύθερης Πατρίδας κ. Νικόλαος Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΡΟ.Ν. κ. Ζώης Κολιός, ο Πρόεδρος του πολιτικού φορέα ΡΙΖ.Ε.Σ., κ. Βασίλειος Καπερνάρος, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας κ. Ανάργυρος Σαρήπαπας, η πρώην βουλευτής Λάρισας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. κα. Δέσποινα Σβερώνη, και ο πρώην βουλευτής Καστοριάς και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. κ. Συμεών Κουμπάνης”.

Θυμίζουμε ότι ο Μιχαλολιάκος είχε μιλήσει με προσβλητικές εκφράσεις για τον Συναδινό μετά την ανεξαρτητοποίησή του και τις δηλώσεις περί “άεργων” στελεχών, μια σύγκρουση που έχει μέλλον με δεδομένη την προσπάθεια του δεύτερου να απορροφήσει ψηφοφόρους και στελέχη από τη ναζιστική οργάνωση.

Πάντως στη δίκη της Χρυσής Αυγής, τα πράγματα μοιάζουν πιο σύνθετα: ο ανιψιός του Νίκου Μιχαλολιάκου και επιστημονικός συνεργάτης της Χρυσής Αυγής Γεώργιος Μιχαλόλιας εξακολουθεί να είναι συνήγορος υπεράσπισης του ανεξαρτητοποιηθέντος Δημήτρη Κουκούτση. Η Δέσποινα Σβερώνη είναι συνήγορος υπεράσπισης του νυν συναγωνιστή της στην ΠΑΤΡΙΕ Δ. Κουκούτση, αλλά και των πρώην συναγωνιστών της στη Χρυσή Αυγή Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Αντώνιου Γρέγου. Ο νυν επικεφαλής της ΠΑΤΡΙΕ Ελευθέριος Συναδινός είναι δηλωμένος ως μάρτυρας υπεράσπισης του Πολύβιου Ζησιμόπουλου της Χρυσής Αυγής.

Ο χρόνος θα δείξει πού θα βγάλει όλο αυτό το κουβάρι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.