Διαλύθηκε ο πυρήνας Πέλλας της Χρυσής Αυγής: παραιτήσεις γραμματέα και στελεχών, προσχωρούν στον Συναδινό

Ο Κυριακίδης στο βήμα, δίπλα του Λαγός, Σαχινίδης, Ματθαιόπουλος.

Αναδημοσιεύουμε την επιστολή παραίτησης του γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Πέλλας της Χρυσής Αυγής Γεώργιου Κυριακίδη. Ο Κυριακίδης είχε αναλάβει πρόσφατα την ηγεσία της τοπικής οργάνωσης και υπήρξε ο οργανωτής της εκδήλωσης στην Έδεσσα με ομιλητές τους Λαγό, Συναδινό, Ηλιόπουλο, Ματθαιόπουλο, κλπ. Μετά την παραίτησή του, ο Γ. Κυριακίδης έδωσε το παρόν στην εκδήλωση του ανεξάρτητου πλέον ευρωβουλευτή Ελευθέριου Συναδινού στη Θεσσαλονίκη με αντικείμενο την ίδρυση του νέου φορέα με την ονομασία “Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση” (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.).

(Πηγή: pellain-gr, 24/6/2018)

Πριν από περίπου έναν χρόνο, αποφάσισα να ασχοληθώ με τον ενεργό πολιτικό αγώνα στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, από τη θέση του Γραμματέα της Τ.Ο. Ν.Πέλλας, θεωρώντας ότι μπορώ να προσφέρω με αυτόν τον τρόπο στο εθνικό αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας, αλλά και για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον, τα παιδιά μας.

Δυστυχώς, δεν μου δόθηκε πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσω την αγωνιστική μου θέληση. Και για αυτό αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του Γραμματέα της Χ.Α στον Ν.Πέλλας.

Την απόφασή τους να παραιτηθούν επίσης εκφράζουν και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Ν.Πέλλας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Κωνσταντίνος Πασχαλίδης και Κωνσταντίνος Ιωσηφίδης.

Τόσο εγώ, όσο και οι δυο συναγωνιστές, δηλώνουμε πως θα είμαστε παρόντες σε κάθε εθνικό και κοινωνικό αγώνα, εάν εκτιμήσουμε ότι είναι δυνατόν να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα στα μείζονα εθνικά και οικονομικά προβλήματα που βιώνει σήμερα η Πατρίδα μας.

Οι περαιτέρω λόγοι και οι ακριβείς αιτίες που μας οδήγησαν στις παραιτήσεις μας, θα σταλούν εγγράφως στον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Με εκτίμηση,
Γεώργιος Κυριακίδης

One thought on “Διαλύθηκε ο πυρήνας Πέλλας της Χρυσής Αυγής: παραιτήσεις γραμματέα και στελεχών, προσχωρούν στον Συναδινό

  1. Pingback: Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τη Χρυσή Αυγή - Διαλύθηκε ο πυρήνας Πέλλας - dailythess | Ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.