Σκληρός δίσκος Μιχαλολιάκου (1): Nαζισμός και βία στοιχειοθετούν την κατηγορία (2 videos)

Αναδημοσιεύουμε τα βίντεο του σκληρού δίσκου του Μιχαλολιάκου που δημοσιοποιήθηκαν στη δίκη της Χρυσής Αυγής και αναρτήθηκαν στο youtube από το OmniaTv.

(Κείμενο: Λουκάς Σταμέλλος, OmniaTv, 24/4/2018)

Κατά την 243η δικάσιμο, ξεκίνησε η εξέταση των ευρημάτων από τους σκληρούς δίσκους των κατηγορουμένων, με πρώτα τα βίντεο από τον σκληρό δίσκο του Μιχαλολιάκου.

Ακολουθούν, ομαδοποιημένα, αποσπάσματα από τις επιλογές της πολιτικής αγωγής που αφορούν σε ομιλίες του ίδιου του αρχηγού της ΧΑ. Προειδοποιούμε ότι περιέχεται σκληρά ρατσιστικός λόγος μίσους:

Σε αυτά τα αποσπάσματα τεκμηριώνονται πλήρως, από το ίδιο το στόμα του Μιχαλολιάκου

  • η Αρχή του Αρχηγού (Führerprinzip) ακριβώς όπως περιγράφεται στο κατηγορητήριο και στο γνήσιο, εσωτερικό καταστατικό της ναζιστικής οργάνωσης που προσκόμισε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς
  • ο θεμελιώδης αντισημιτισμός
  • το ρατσιστικό μίσος
  • ο διπλός λόγος, δηλαδή η προβολή μιας δημόσιας εικόνας που λειτουργεί ως κουκούλα για τους πραγματικούς στόχους της οργάνωσης
  • η χρήση των προνομίων από τα βουλευτικά ή δημοτικά αξιώματα αποκλειστικά και μόνον ως προσωρινών μέσων για την επίτευξη του τελικού σκοπού που δεν είναι άλλος από την διά της βίας επικράτηση του εθνικοσοσιαλισμού.

Καμάρωνε τα τάγματα εφόδου του

Στον δίσκο του Μιχαλολιάκου περιέχονταν επίσης βίντεο από βίαιες επιθέσεις ταγμάτων εφόδου σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ενώ υπάρχουν και βίντεο από εκδηλώσεις της οργάνωσης, όπου τα μέλη της ΧΑ ένιωθαν άνετα να χαιρετούν ναζιστικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.