Ζαρούλια κατά “επαρχιώτη στρατηγού” Συναδινού: «Τζαμπατζήδες που ήρθαν κοντά μας για να τα κονομήσουν»

Με σημερινό κείμενό της στο ιστολόγιο “Κοινωνικός Εθνικισμός”, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του “Αρχηγού” Ελένη Ζαρούλια, χρησιμοποιεί ακραίες εκφράσεις (“επαρχιώτης στρατηγός”, “ποντίκι”, κλπ) για τον πρώην ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελευθέριο Συναδινό, εντάσσοντάς τον στην ομάδα των “τζαμπατζήδων” που “ήρθαν κοντά μας μόνο και μόνο για να τα κονομήσουν”.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση:

Φαίνεται πως τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν εκτοξευθεί στα ύψη και δια τούτο το σύστημα έχει βάλει τα δυνατά του και έχει εντείνει την πολεμική του. Έτσι λοιπόν, εξαγοράζει συνειδήσεις και προσπαθεί να στήσει αναχώματα για να κάμψει τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή το μοναδικό Aληθινό Eθνικιστικό Kίνημα στην Ελλάδα!

Όταν η ηγεσία της Χρυσής Αυγής ήταν στις φυλακές Κορυδαλλού, πολλοί βρήκαν ανοικτή την πόρτα και τρύπωσαν, σαν τον επαρχιώτη στρατηγό, ο οποίος σαν ποντίκι τρύπωσε στις γραμμές του Εθνικιστικού Κινήματος και σαν ποντίκι τις εγκατέλειψε και έδειξε πόσο καιροσκόπος είναι.

Οπωσδήποτε, η Χρυσή Αυγή προσπαθεί πάντα να είναι προσεκτική στις επιλογές της όμως, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει ποιοι μπορούν να πουλήσουν την συνείδησή τους όσο-όσο προκειμένου να ζήσουν μια ζωή τρυφηλή, σε αντίθεση με την ηγεσία και τον σκληρό πυρήνα του κόμματος, που είναι αδάμαντες και παραμένουν πιστοί στο Εθνικό Ιδεώδες! Εμείς βάζουμε το χέρι πολύ βαθειά στην τσέπη και προσφέρουμε και όχι όπως μας συκοφαντούν ότι τα ‘κονομάμε! Αλήθεια, πως θα πήγαινε μπροστά η υπόθεση, την στιγμή που το κόμμα μας δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ από την κρατική χρηματοδότηση; Κάποιος δεν πρέπει να πληρώνει; Όλοι αυτοί που έφυγαν τζαμπατσήδες ήταν και ήρθαν κοντά μας μόνο και μόνο για να τα ‘κονομήσουν.

Στον κάθε αποστάτη, προδότη της Χρυσής Αυγής και των ανθρώπων που τους ψήφισαν, σε κάθε κοινό πολιτικό απατεώνα απέναντι στους αγνούς ψηφοφόρους, θα του βγάζαμε το καπέλο εάν κατά την αποχώρησή του παρέδιδε την έδρα στο κόμμα που τον ανέδειξε, όπως είχε δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής του, αντί να συκοφαντεί ασύστολα και να είναι αχάριστος, που μέσω της Χρυσής Αυγής όχι μόνον πλούτισε, αλλά βγήκε και από την μίζερη αφάνειά του!

Όσοι πιστοί απομείναμε σε μία Σημαία με μπροστάρη τον Αρχηγό μας θα συνεχίσουμε αδιάσπαστοι και σαν μια γροθιά θα αντεπιτεθούμε στο διεφθαρμένο σύστημα με περισσότερη λύσσα και πείσμα και θα βγούμε νικητές, γιατί το οφείλουμε στους νεκρούς μας, στα παιδιά μας και στην Πατρίδα μας!

Ελένη Ζαρούλια 

Βουλευτής Β’ Αθηνών

Διαβάστε ακόμα:

One thought on “Ζαρούλια κατά “επαρχιώτη στρατηγού” Συναδινού: «Τζαμπατζήδες που ήρθαν κοντά μας για να τα κονομήσουν»

  1. Pingback: Χρυσή Αυγή κατά Χρυσής Αυγής | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.