Για οικονομικές ατασθαλίες καρφώνει ο Συναδινός τη Χρυσή Αυγή: Του ζητούσαν παράνομη χρηματοδότηση μέσω Ευρωκοινοβουλίου

Σφοδρή δημόσια αντιπαράθεση Συναδινού-Γερμενή.

Η δημόσια αντιπαράθεση του Συναδινού με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει τις εσωτερικές αντιπαραθέσεις που μαστίζουν το ναζιστικό μόρφωμα και έχουν ως αντικείμενο τους οικονομικούς πόρους που συνεπάγονται οι βουλευτικές και ευρωβουλευτικές θέσεις.

Έτσι, ο Γ. Γερμενής, βουλευτής της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενος με το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, κατηγόρησε σήμερα μέσω twitter τον Συναδινό ότι η αποχώρησή του έχει να κάνει με “υποχρεώσεις” στις οποίες ο Στρατηγός “δεν ήταν εντάξει”..

Ο Συναδινός απάντησε αμέσως στο ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ρίχνοντας τη βόμβα ότι του ζητούταν να χρηματοδοτήσει “παράνομα” το κόμμα.

Ο Γερμενής απάντησε ότι όλοι οι βουλευτές χρηματοδοτούν το κόμμα από τις αποζημιώσεις τους.

Και ο Συναδινός απάντησε ότι χρηματοδοτούσε τη Χρυσή Αυγή, όχι όμως παρανομώντας.

Όπως είναι γνωστό, οι ευρωβουλευτές δεν μπορούν να χρησιμοποιούν κονδύλια που τους προσφέρονται από το Ευρωκοινοβούλιο για να χρηματοδοτούν τα εθνικά κόμματα με τα οποία εξελέγησαν. Η Μαρίν Λεπέν έχει ήδη κατηγορηθεί για χρήση ευρωπαϊκών κονδυλίων με τα οποία χρηματοδότησε το κόμμα της, το Front National, με αποτέλεσμα να εκκρεμεί σε βάρος της ποινική δίωξη. Είναι προφανές από τα λεγόμενα του Συναδινού ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής ζητούσε μερίδιο από τα κονδύλια του Ευρωκοινοβουλίου που προβλέπονταν για το γραφείο του Ελ. Συναδινού να δοθεί παρανόμως στην Κεντρική Διοίκηση, κάτι που ο Συναδινός ορθά αρνήθηκε.

Θυμίζουμε ότι η κορη του Συναδινού εργάζεται ως επιστημονική συνεργάτις του άλλου ευρωβουλευτή (και στρατηγού) της Χρυσής Αυγής Γεώργιου Επιτήδειου, γιατί οι σχετικές διατάξεις απαγορεύουν την πρόσληψη συγγενικού προσώπου. Ο στρατηγός Επιτήδειος παραμένει μέχρι σήμερα ευρωβουλευτής της ναζιστικής οργάνωσης.

2 thoughts on “Για οικονομικές ατασθαλίες καρφώνει ο Συναδινός τη Χρυσή Αυγή: Του ζητούσαν παράνομη χρηματοδότηση μέσω Ευρωκοινοβουλίου

  1. Pingback: Για οικονομικές ατασθαλίες καρφώνει ο Συναδινός τη Χρυσή Αυγή

  2. Pingback: Χρυσή Αυγή κατά Χρυσής Αυγής | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.