Συσχετισμένες δικογραφίες: τι διαβάζει το Δικαστήριο

Ήδη, από την 224η δικάσιμο (8/2/2018), το Δικαστήριο βρίσκεται στη φάση των αναγνωστέων εγγράφων. Προηγήθηκαν τα έγγραφα των τριών συνεκδικαζόμενων υποθέσεων (ανθρωποκτονία Φύσσα, απόπειρα ανθρωποκτονίας κομμουνιστών συνδικαλιστών, απόπειρα ανθρωποκτονίας Αιγύπτιου αλιεργάτη), ενώ στη συνέχεια έχουν αναγνωστεί κάποιες από τις σημαντικότερες συσχετισμένες δικογραφίες όπως:

Το Δικαστήριο θα συνεχίσει διαβάζοντας τις αμετάκλητες καταδικαστικές αποφάσεις για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του Δημητρη Κουσουρή το 1998, την επίθεση στον Πάρη Χρυσό, τη Χρυσάνθη Τσιμπίδου και τη Μαρία Κοντογεώργου το 2002, την επίθεση σε βάρος μελών της ΟΣΕ (Ν. Κουράκης, Ι. Κουτσοπάνος, Σπ. Στάικος, κα) στην Κυψέλη το 1996, ενώ ακολουθούν, μεταξύ άλλων, οι εξής δικογραφίες:

Στα έγγραφα αυτά θα προστεθούν καταδικαστικές αποφάσεις στελεχών, μελών και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής που δεν περιέχονται στη μεγάλη δικογραφία ή δεν περιλαμβάνονται στα αναγνωστέα, αλλά θα προσκομιστούν από την πολιτική αγωγή.

One thought on “Συσχετισμένες δικογραφίες: τι διαβάζει το Δικαστήριο

  1. Pingback: Βαθύ Κόκκινο | Μιχαλολιάκος-Κασιδιάρης κάνουν πως δεν ξέρουν τον καταδικασμένο χρυσαυγίτη Μπαντέμη, οι φωτογραφίες τούς διαψεύδουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.