Ενοικιάζεται το “Κέντρο Γιώργος και Μάνος” στις Βρυξέλλες – Αποπέμφθηκε από το APF η Χρυσή Αυγή

Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του “Κέντρου Γιώργος και Μάνος” στις Βρυξέλλες.

Άσχημα νέα για τη Χρυσή Αυγή από τις Βρυξέλλες. Οι σύμμαχοί της από την ευρωπαϊκή ομάδα “Alliance for Peace and Freedom” την εγκατέλειψαν – πλέον ούτε ο Ιταλός νεοφασίστας Roberto Fiore και ο γερμανός νεοναζιστής Udo Voigt δεν θέλουν να μιλάνε με τον υπόδικο Μιχαλολιάκο. Ο σχηματισμός APF στερήθηκε επιπλέον τη χρηματοδότησή του. Και τα κεντρικά γραφεία της “Συμμαχίας”, που είχαν ονομαστεί “Κέντρο Γιώργος και Μάνος” με αναφορά στους Φουντούλη-Καπελώνη, έβαλαν πλέον ενοικιαστήριο, μετά από δεκάδες αντιφασιστικές κινητοποιήσεις.

Ενοικιαστήριο στο “Κεντρο Γιώργος και Μάνος”. Φωτογραφία από εδώ.

Η Χρυσή Αυγή δεν περιλαμβάνεται πλέον στις οργανώσεις του Alliance for Peace and Freedom, αν και η “Συμμαχία” είχε ξεκινήσει με πρωτοβουλία της ελληνικής ναζιστικής οργάνωσης. Είναι ενδεικτικό ότι οι 3 από τους 4 ευρωβουλευτές που διέθετε η “Συμμαχία” ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο Μιχαλολιάκος με τον Voigt (αριστερά) και τον Fiore (δεξιά). Η “Συμμαχία” δεν επιθυμεί πλέον σχέσεις με υπόδικους.

Το “Alliance for Peace and Freedom” τέθηκε στο μικροσκόπιο της αρμόδιας Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου όσον αφορά την χρηματοδότησή του τον Απρίλη του 2016. Οι σύμμαχοι του Μιχαλολιάκου δεν είχαν πρόβλημα με τις δικαστικές εκκρεμότητές του για όσο διάστημα η χρηματοδότηση συνεχιζόταν κανονικά. Όταν όμως κινήθηκε η διαδικασία επανεξέτασής της, οι Voigt και Fiore έσπευσαν να πάρουν αποστάσεις από τον παλιό συναγωνιστή τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ΔΣ του Ιδρύματος του APF αναφέρεται πλέον ως Έλληνας αντιπρόσωπος ο Γεώργιος Δημητρούλιας, πρώην μέλος της ΧΑ και νυν υποστηρικτής του Εθνικού Μετώπου.

One thought on “Ενοικιάζεται το “Κέντρο Γιώργος και Μάνος” στις Βρυξέλλες – Αποπέμφθηκε από το APF η Χρυσή Αυγή

  1. Pingback: Η «Μαύρη Διεθνής» των νεοναζί στην Ευρώπη – Non Paper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.