Έφυγε και ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Η. Κατσαφάδος από τη Χρυσή Αυγή – Κύμα αποχωρήσεων σε όλη την Ελλάδα

Ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Ηλίας Κατσαφάδος δεν ανήκει πλέον στη Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με δήλωση ανεξαρτητοποίησής του. Έτσι, η Χρυσή Αυγή δεν εκπροσωπείται πλέον στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά.

Προς τον Πρόεδρο του ΔΣ

Κοινοποίηση : Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη

Μελη ΔΣ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την ανεξαρτοποίησή μου από την δημοτική παράταξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Θα χρησιμοποιήσω τα λόγια του Αριστοτέλη –το «γνωστικό» συναρτάται με το «επιθυμητικό» που σημαίνει ότι τα συναισθήματα ορίζουν τον τρόπο ενεργοποίησης του λόγου. .

Η υποψηφιότητα  μου είχε ως στόχο να έχω ως δημοτικός σύμβουλος αδέσμευτη, ειλικρινή και ξεκάθαρή γνώμη-άποψη για κάθε θέμα χωρίς  υποδείξεις, εξαρτήσεις και κομματικές παρεμβάσεις, όταν μάλιστα παραβιάζονται οι διαδικασίες, δεν τηρείται η δεοντολογία και η ιεραρχία.

Επειδή σέβομαι την εντολή των συνδημοτών μου να υπηρετήσω τα συμφέροντα της πόλης κaι είναι μεγάλη τιμή που με εμπιστεύτηκαν , δεν διαπραγματεύομαι την αξιοπρέπειά μου και παραμένω πιστός στις αρχές και τα πιστεύω μου.

Η επιλογή μου για ανεξαρτοποίηση και όχι παραίτηση στηρίζεται στην υποχρέωση και προσωπική ευθύνη  που έχω στους συνδημότες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Δεν  θα τους προδώσω και δεν θα τους εγκαταλείψω μέχρι το τέλος της θητείας μου

Συνεχίζω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος  με κύριο μέλημά μου την απρόσκοπτη και αποτελεσματική άσκηση των καθηκόντων μου.

 ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε την αποχώρηση του Κατσαφάδου στην ιστοσελίδα της με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά ανακοινώνει πως ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κατσαφάδος δεν εκπροσωπεί πλέον την παράταξή μας.

Η Ελληνική Αυγή οδηγήθηκε στην διαγραφή του λόγω αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς και παραβίασης των αρχών της παράταξής μας.

Η Ελληνική Αυγή θα συνεχίσει να μάχεται υπέρ των πολιτών του Πειραιά εκφράζοντας πιστά την Εθνικιστική ιδεολογία.

Τα γραφεία της δημοτικής παράταξης παραμένουν στην οδό Δραγάτση 12, 5ος όροφος. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 2022 771. Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 14.00

Διαβάστε αναλυτικά για την κρίση στη Χρυσή Αυγή:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.