Εκδηλώσεις για τη δίκη της Χρυσής Αυγής και τη φασιστική απειλή (6-7/10/2017)

Αναδημοσιεύουμε καλέσματα για εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες για τη δίκη της Χρυσής Αυγής και τη φασιστική απειλή με συμμετοχή δικηγόρων της πολιτικής αγωγής.

Σπούτνικ Festival 2017

Ξεκινάει σήμερα, 6/10/2017, το «Ταξίδι για ένα νέο κόσμο» – Το πρόγραμμα του Σπούτνικ Festival 2017:

Την Παρασκευή 6/10/2017, στις 19:30, Κεντρική Εκδήλωση «Έγκλημα και τιμωρία: Η Χρυσή Αυγή στο εδώλιο και στον δρόμο»

Παρεμβαίνουν:

Δημήτρης Ψαρράς (Δημοσιογράφος Εφημερίδας των Συντακτών)

Κώστας Σκαρμέας (Δικηγόρος – Πολιτική αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής)

Πάνος Λάμπρου (Μέλος Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ)

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Αντικαπιταλιστική κρίση, δίκες, διώξεις και φασιστική απειλή», το Σάββατο 7 Οκτώβρη στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Ομιλητές θα είναι οι Κώστας Παπαδάκης, μέλος ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δικηγόρος στη δίκη της Χρυσής Αυγής και Στέλιος Νικητόπουλος, δημοσιογράφος.

ΚΕΕΡΦΑ Πατήσια/Κυψέλη/Γαλάτσι

Εν όψει της Διεθνούς Συνάντησης που οργανώνεται στην Αθήνα, στις 15-16 Οκτώβρη, η ΚΕΕΡΦΑ σας καλεί να στηρίξουμε και να οργανώσουμε μαζί τις μάχες του αντιρατσιστικού και αντιφασιστικού κινήματος, να χτίσουμε ένα κίνημα αντίστασης στη φτώχεια, τα μνημόνια, ένα κίνημα που θα τσακίσει τις πολιτικές του ρατσισμού και του νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Εκδήλωση στην Κυψέλη, το Σάββατο 7/10 στο  Πολιτιστικό Κέντρο (Καλογερά 18) στις 6.30μμ.

Ομιλητές: Τάκης Ζώτος, Πρωτοβουλία για το κλείσιμο των γραφείων της Χ.Α., Πολιτική Αγωγή στη δίκη της Χ.Α., Αμπντουλάι Σοκ, κοινότητα Σενεγαλέζων, Βαγγέλης Τριμπόνιας, δικηγόρος, Αγάπη Χάντρη, μαθήτρια Λεόντειος, Νίκη Αργύρη, ΚΕΕΡΦΑ.

Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου Μεσοποταμία

Η Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου Μεσοποταμία διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τα δυόμισι χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο (Σάββατο 7 Οκτωβρίου) στις 19.30 στο Σπίτι της Μεσοποταμίας (Πλάτωνος 13, Μοσχάτο).

Συμμετέχουν ο δημοσιογράφος της «Εφ.Συν.» και συγγραφέας των βιβλίων «Η μαύρη βίβλος της Χρυσής Αυγής» και «Η Χρυσή Αυγή ενώπιον της Δικαιοσύνης», Δημήτρης Ψαρράς, ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χ.Α. Θανάσης Καμπαγιάννης, καθώς και η δημοσιογράφος και μέλος του Παρατηρητηρίου GoldenDawnWatch Ελευθερία Κουμάντου.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ειρήνη Προμπονά.

Σκοπός της συζήτησης είναι η ενημέρωση σχετικά με την πορεία της δίκης και τα στοιχεία που έχουν αναδειχθεί στο δικαστήριο.

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές, «η δίκη αυτή αφορά ολόκληρη την κοινωνία και όχι μόνο τα θύματα και τις οικογένειές τους. Η μάχη με τον φασισμό είναι διαρκής και μας αφορά όλους».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.