Μιχαλολιάκος-Σαχινίδης: “Αν δεν ήταν η δίκη στη μέση…”

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να έκλεψε η απαγγελία του ύμνου της ναζιστικής Γερμανίας από τον “πολιτικό στρατιώτη” Καρακώστα, αλλά η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην τοπική Ασπροπύργου ήταν αποκαλυπτική για ένα πιο σημαντικό στοιχείο από τον αθεράπευτο ναζισμό της οργάνωσης.

Ο Μιχαλολιάκος, στην ομιλία του, απέδωσε την επίθεση που υπέστη η τοπική στην “πολιτική σκευωρία” που αντιμετωπίζει η Χρυσή Αυγή. Μάλιστα δήλωσε ότι “αν δεν γινόντουσαν όλα αυτά, δεν θα τολμούσαν να περάσουν ούτε 100 μέτρα μακριά από τα γραφεία μας αυτά τα θρασύδειλα σκουπίδια”…

Λίγες μέρες μετά, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Σαχινίδης ανέλαβε να “μεταφράσει” την δήλωση αυτή του “Αρχηγού” σε πιο απλά ελληνικά. Έτσι, σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη εξήγησε τι ακριβώς εννοούσε ο Μιχαλολιάκος: “Αν δεν ήτανε η δίκη στη μέση, ούτε εκατό μέτρα από τα γραφεία δεν θα τολμούσαν να περάσουν”.

Έτσι, η Χρυσή Αυγή επιβεβαίωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο αυτό που πολλοί μάρτυρες καταθέτουν: ότι η δίκη έχει αναστείλει την αξιόποινη δράση των ταγμάτων εφόδου, που δεν μπορούν όπως παλιότερα να κυνηγάνε τα κάθε είδους “σκουπίδια” που περνάνε (ακόμη και τυχαία!) έξω από τα γραφεία τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.