Ο Κασιδιάρης ήδη από το 2012: “Το σηκώνουμε το χέρι” – Αποβλήθηκε η Χρυσή Αυγή από την Ολομέλεια

Ο Κασιδιάρης προπηλακίζει τον Δένδια “επειδή πέρασε μπροστά του”.

Ο τραμπουκισμός Κασιδιάρη κατά του βουλευτή της ΝΔ Νίκου Δένδια αποτελεί τυπικό δείγμα της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή: η συμβολική βία των υπόδικων βουλευτών της στη Βουλή συνοδεύεται από πραγματική δολοφονική βία των ταγμάτων εφόδου στο δρόμο. Αυτή ήταν, είναι και θα είναι πάντα η ναζιστική οργάνωση.

Ο Κασιδιάρης είχε ήδη πει επανειλημμένα το 2012, μετά το χτύπημα στην Κανέλλη, ότι “το σηκώνουμε το χέρι” στη Βουλή. Είχε όμως από τότε επισημάνει τον κίνδυνο παρόμοιες ενέργειες – που είναι απολύτως οργανωμένες – να διακινδυνεύσουν τη “νομική υπόσταση του κόμματος”.

Ακόμα και οι ύβρεις στον Δένδια μετά τη χειροδικία είναι κομμάτι των οργανωμένων “προσβολών” για τις οποίες μιλάει ο Κασιδιάρης στο παραπάνω βίντεο.

Ο Λαγός κλήθηκε, μετά τις βιαιοπραγίες μεσα στη Βουλή, να βγάλει το φίδι από τυν τρύπα, αλλά μάταια. Έφτασε να δικαιολογήσει τη χειροδικία του Κασιδιάρη λέγοντας ότι “είναι κατώτερη από τη φυλακή”. Την ίδια στιγμή, όμως, εκλιπαρούσε να μην αποβληθεί το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τη Βουλή γιατί “δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη δημοκρατία”.

Ευτυχώς, σήμερα, με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, κατόπιν πρότασης του Προέδρου της, το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής αποβλήθηκε από την Ολομέλεια, μέχρι την ψηφοφορία της Πέμπτης 18/5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.