Όχι απλά υπάλληλος, αλλά ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής ο Ζέρβας (4 video)

Ο Ζέρβας σιδεροδέσμιος στον Εισαγγελέα.

Ο Ζέρβας οδηγήθηκε χτες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι του απαγγέλθηκαν κατηγορίες ληστείας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, για τις οποίες θα απολογηθεί τη Δευτέρα 3/4/2017.

Τα ΜΜΕ αναφέρουν την ιδιότητα του Ζέρβα ως μετακλητού υπαλλήλου του Μιχαλολιάκου στη Βουλή, καθώς και ότι “εχει διατελέσει υποψήφιος”. Πρόκειται για υποτίμηση του ρόλου του Ζερβα στη Χρυσή Αυγή.

Ο Ζέρβας είναι ηγετικό στέλεχος της ναζιστικής οργάνωσης. Είναι καταρχάς μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της οργάνωσης.

Από την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής.

Απο κει και πέρα, ο Ζέρβας είναι δεξι χέρι του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη. Εδώ ο Ζέρβας ανακοινώνεται από τον Κασιδιάρη ως “η ψυχή του Λαϊκού Συνδέσμου στους Αμπελόκηπους”, σε εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα” τον Μάη του 2014, όταν ο πρώτος κατέβαινε ως δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Κασιδιάρη.

Εδώ ο Ζέρβας μιλάει ως γραμματέας στα εγκαίνεια των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Αμπελοκήπων (που λειτουργούν στα γραφεία της “Κεντρικής Διοίκησης” στη Μεσογείων):

Ο Ζέρβας εμφανίζεται και συστήνεται ως “εσωτερική Ασφάλεια” των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής στο ντοκιμαντέρ της Angelique Kourounis “Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση”:

Είναι σκανδαλώδες ότι 48 ώρες μετά την επίθεση, η Αστυνομία δεν έχει μπει ακόμα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων για να ερευνήσει το κτίριο από το οποίο εφόρμησε το τάγμα της Ασφάλειας κατά του 24χρονου σπουδαστή και στο οποίο αυτονόητα επέστρεψαν οι επιτιθέμενοι με τα λάφυρα (τσάντα, φωτογραφική μηχανή, κινητά, κλπ) που είχαν ληστέψει.

————————–

Διαβάστε περισσότερα:

One thought on “Όχι απλά υπάλληλος, αλλά ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής ο Ζέρβας (4 video)

  1. Στον Καιάδα να τον στείλουν τον μπινέ, ουστ παλιοφασιστα , αλήτη, βρομοναζιστη !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.