Ανεξαρτητοποίηση Κουκούτση – Σπαράσσεται η ναζιστική συμμορία – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σπάει η ομερτά της ναζιστικής μαφίας. Εδώ ο Μιχαλολιάκος φιλάει το χέρι του Κουκούτση την προηγούμενη φορά που ο τελευταίος είχε απειλήσει να αποχωρήσει και δεν το έπραξε.

Στην ανάρτηση αυτή θα ενημερώνουμε για τα νέα της σημερινής (4/3/2017) ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και υπόδικου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Δημήτρη Κουκούτση.

11:49

Σήμερα στις 11:49 δοθηκε στη δημοσιότητα η Δήλωση ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση, στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Θάρρος.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη δήλωση εδώ.

12:34

Μπορείτε να ακούσετε τον ίδιο τον Κουκούτση να διαβάζει τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το BEST-TV. Ο πρώην βουλευτής της ΧΑ μιλάει για “κομματάρχες, όψιμους εθνικιστές και αγράμματους ξερόλες” που τον οδήγησαν στην αποχώρηση.

Περισσότερα σε λίγο.

13:28

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο Δ. Κουκούτσης ενημερώνει ότι δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής. Η συνέπεια αυτής της επιστολής θα είναι ότι από σήμερα η Χρυσή Αυγή θα είναι το τέταρτο σε μέγεθος κοινοβουλευτικό κόμμα, μετά τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.. Όλη η επιστολή εδώ:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε με την παρούσα κοινοποίηση σας κάνω γνωστό ότι από σήμερα δεν ανήκω στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ως εκ τούτου δηλώνω ανεξάρτητος βουλευτής.

Μετα τιμής, ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΒΟΥΛ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

13:50

Ο Κουκούτσης με την επιστολή του θυμίζει – φυλάσσοντας τα νώτα του απέναντι σε όσους θα τον κατηγορήσουν – ότι ειναι “παλιός” στη Χρυσή Αυγή.  Στην πορεία του στη Χρυσή Αυγή, ο Κουκούτσης έχει διεκδικήσει για τον εαυτό του τόσο τον ρόλο του “παλιού” και “σκληροπυρηνικού” όσο και τον ρόλο του “μετριοπαθούς” ακροδεξιού. Σε ομιλία του στη Σπάρτη, είχε δηλώσει ότι “ο εθνικοσοσιαλισμός έχει τελειώσει για τη Χρυσή Αυγή”. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γιάννη Μπασκάκη στην ΕφΣυν (“Ναζιστές… εσωτερικού χώρου”, 30/11/2015), εδώ. Μπορείτε να δείτε το βιντεο εδω:

Οι ανάγκες της αποχώρησής του τον κάνουν τώρα να θυμηθεί (και να θυμίσει) το “σκληρό παρελθόν” του.

14:07

Κι ενώ έχουν περάσει ήδη πάνω από τρεις ώρες από τη στιγμή που ο Κουκούτσης παρέδωσε ιδιοχείρως στον Πρόεδρο της Βουλής την δήλωση ανεξαρτητοποίησής του από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής, η οργάνωση δεν έχει ακόμα προβεί σε οποιαδήποτε ανακοίνωση. Πάντως, το πρωτοσέλιδο της “μετωπικής εφημερίδας” της Χρυσης Αυγής “Εμπρός” έχει σήμερα τον τίτλο “Ερχόμαστε”.

Τι “ερχόμαστε” βρε παιδιά; Εσείς δεν ξέρετε πόσοι και ποιοί είσαστε… Άκου “ερχόμαστε”…

14:25

Ο Κουκούτσης είχε πολλές φορές πρωταγωνιστήσει σε εσωτερικές αντιπαραθέσεις στην τοπική οργάνωση Καλαμάτας της Χρυσής Αυγής η οποία είχε πρακτικά διασπαστεί. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία (10/9/2015): “Σοβαρή εσωκομματική κρίση ξέσπασε στη Χρυσή Αυγή της Καλαμάτας, καθώς παραιτήθηκαν 4 από τα 5 μέλη του Συμβουλίου της Τοπικής Οργάνωσης. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, τα μέλη αυτά διαφώνησαν με το ψηφοδέλτιο της Χ.Α. στο νομό. Αντιδρούν κυρίως στην απόφαση της ηγεσίας της Χ.Α. να θέσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Μεσσηνία το Δημήτρη Κουκούτση, ενώ στρέφονται και κατά άλλων υποψηφίων, των Γιώργου Γιαννακόπουλου, Δημήτρη Αδαμόπουλου και Γιάννη Ζαφειρόπουλου, αναφέροντας ότι μέχρι πρόσφατα ήταν στελέχη της Ν.Δ.”.

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το αποκαλυπτικό δημοσίευμα εδώ.

14:44

Πρώτη (αρκετά καθυστερημένη) αντίδραση της Χρυσής Αυγής μετά την ανεξαρτητοποίηση Κουκούτση: η οργάνωση αφαίρεσε από τον ιστότοπό της το όνομα του Κουκούτση στη σελίδα “Βουλευτές”.

Μετά την αποχώρηση Κουκούτση, η Χρυσή Αυγή δεν έχει κανέναν βουλευτή σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, ούτε βέβαια στη Μάνη, την “ιδιαίτερη πατρίδα” του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

15:14

Ο Κουκούτσης έχει ήδη προαναγγείλει οτι ΔΕΝ θα παραδώσει την έδρα, ακόμα και αν του ζητηθεί απο το κόμμα. Στη δήλωσή του, συνδέει την διατήρηση της έδρας με την υπό εξέλιξη δίκη της Χρυσής Αυγής. Λέει: “Για αυτούς που θα μου προσάψουν ότι δεν παραδίδω την βουλευτική έδρα ένα έχω να πω….. συνελλήφθην ως βουλευτής και θα δικαστώ ως βουλευτής…” (σσ: διατηρείται η ορθογραφία του πρωτοτύπου).

Ο Κουκούτσης εκπροσωπείται στη δίκη από τον ανιψιό του Μιχαλολιάκου (και γιο του Τάκη Μιχαλόλια) δικηγόρο Γιώργο Μιχαλόλια. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν, κατά την επόμενη δικάσιμο, ο Γ. Μιχαλόλιας θα παραιτηθεί από την εκπροσώπηση του (ανεξάρτητου πλέον) Κουκούτση…

15:48

Πάντως το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία δεν ήταν ακριβώς και τα “καλύτερα παιδιά”. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον Κουκούτση στο κέντρο και πρώτο από αριστερά τον Μπέλλο Φώτιο, υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ο Μπέλλος είναι ο φερόμενος ως δράστης της πρόσφατης δολοφονίας του γυμναστή στους Αμπελόκηπους. Ο εν λόγω χρυσαυγίτης απόστρατος αστυνομικός είχε προκαλέσει το καλοκαίρι του 2012 με τις δηλώσεις του για οργάνωση “ταγμάτων εφόδου” που θα αστυνομεύουν στη Μεσσηνία.

Και μετά η Χρυσή Αυγή θα ζητήσει λέει από τον Κουκούτση να παραδώσει την έδρα…

16:45

Η επίσημη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής μπορεί να αργεί, αλλά οι ανεπίσημες έχουν ήδη αρχίσει να εκφράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!”, αναφωνούν τα μέλη και οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής μετά την ανεξαρτητοποίηση Κουκούτση.

Ας μην παραπονιέται ο Κουκούτσης. Όταν ανεξαρτητοποιήθηκαν οι Μπούκουρας και Αλεξόπουλος, είχε κι αυτός συμμετάσχει στον εξευτελισμό των πρώην συναγωνιστών του.

Οι βουλευτές της ΧΑ κουνάνε χαρτονομίσματα στον Αλεξόπουλο την ώρα που μιλάει στο βήμα της Βουλής.

Μάλιστα είχε χρησιμοποιήσει και την ίδια ακριβώς φράση σε ομιλία του το 2014…

17:20

Πόσος είναι όμως ο βουλευτικός μισθός ή αλλιώς τα περίφημα “λεφτά” για τα οποία γίνεται λόγος;

Ο Κουκούτσης είχε δημιουργήσει αίσθηση με ομιλία του στην τοπική της Νίκαιας όπου δήλωνε οτι τα λεφτά από τον βουλευτικό μισθό δεν του είναι αρκετά για να ζήσει. Δήλωσε “ντροπή” που κυκλοφορεί με Μερσεντές και στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε για τη βενζίνη που καίει!

«Μας έχουν κατηγορήσει για πολλά πράγματα. Το τελευταίο που ακούμε, και συνήθως αυτό το κάνουν οι Αδωνίτσες (σ.σ. προφανώς εννοεί τον Αδωνι Γεωργιάδη) και κάτι άλλοι μέσα στη Βουλή, λένε ότι τα προνόμια τα δέχτηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Εγώ έχω ένα αυτοκίνητο Suzuki. Οσοι ξέρουν από αυτοκίνητα, είναι ένα μικρό αυτοκίνητο, το οποίο όχι Καλαμάτα-Αθήνα δεν μπορεί να πάει (…) Αποδέχτηκα το αμάξι της Βουλής. Νιώθω και ασφάλεια, γιατί είναι και μεγάλο αυτοκίνητο. Εάν θα κοιτάξετε κάτω στην είσοδο, λυπάμαι που το λέω, είναι μια Μερσεντές».

«Λοιπόν, πρέπει να ξέρετε την αλήθεια για τους μισθούς που παίρνουμε εμείς οι βουλευτές. Δεν θα κρυφτούμε. Τα χρήματα που παίρνουμε είναι 3.500 ευρώ. Είναι πολλά τα χρήματα γι’ αυτή την εποχή. Λοιπόν, τα 3.000 ευρώ (σ.σ. εννοεί από τις 6.500 ευρώ του μισθού) πηγαίνουν την 1η του μήνα στο κόμμα για τρόφιμα. Δεν τα παίρνει το κόμμα, εμείς τα διαχειριζόμαστε οι ίδιοι. Λοιπόν, με τα 3.500 ευρώ, εγώ θέλω 1.200 ευρώ τον μήνα τουλάχιστον 6 με 7 φορές να ανεβοκατέβω στην Καλαμάτα ή να πάω οπουδήποτε αλλού. (…) Αυτά τα χρήματα τα βάζουμε από την τσέπη μας. Η Βουλή μάς δίνει μέσα στα 3.500 ευρώ, 400 ευρώ για βενζίνη. Και τα αυτοκίνητα αυτά καίνε τα άντερά τους».

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ των Λ. Μπιντέλα και Μ. Ψαρά εδώ.

Μπορείτε επίσης να δείτε ένα ακόμα βίντεο με το “παράπονο” του βουλευτή Κουκούτση:

18:38

Θα υπάρξει αλλαγή στην υπερασπιστική γραμμή του Κουκούτση στη δίκη της Χρυσής Αυγής; Αυτό είναι κάτι προς στιγμή άγνωστο και σίγουρα θα εξαρτηθεί και από τη στάση της ηγεσίας της οργάνωσης απέναντί του.

Προς το παρόν, ακούστε την πιο πρόσφατη τοποθέτηση ενός άλλου αποχωρήσαντος από τη Χρυσή Αυγή, του Μπούκουρα, αναφορικά με την εξέλιξη της δίκης:

19:34

Η παράλυση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής – που δεν έχει κατορθώσει να βγάλει μια αράδα ανακοίνωσης για την ανεξαρτητοποίηση Κουκούτση – σημαίνει ότι ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κόσμος έχει αρχίσει να παιρνει τον Μιχαλολιάκο στο ψιλό… Αναμενόμενο.

21:25

Πάντως οι μεγαλοστομίες του Κουκούτση την προηγούμενη φορά που παίχτηκε η ανεξαρτητοποίησή του (οταν έφυγαν από τη Χρυσή Αυγή Αλεξόπουλος και Μπούκουρας) μοιάζουν σήμερα λίγο αστείες…

22:12

Η ημέρα τελειώνει με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής σε απόλυτη παράλυση. Ανακοίνωση δεν εκδόθηκε ποτέ. Το μόνο σίγουρο είναι οτι η Χρυσή Αυγή έχασε σήμερα την 3η θέση στην Ελληνική Βουλή με ευθύνη δική της, χωρίς ο “αρχηγός” της να βγάλει κιχ.

One thought on “Ανεξαρτητοποίηση Κουκούτση – Σπαράσσεται η ναζιστική συμμορία – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  1. Pingback: Χρυσή Αυγή: Έντονο παρασκήνιο με την ανεξαρτητοποίηση Κουκούτση [pics] - AmunaNet.Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.