Θέατρο σκιών μετά το βίντεο: “Δεν είμαστε ναζί” – Κασιδιάρης: “Εγώ ακούω Σφακιανάκη” (video)

Σε θέατρο σκιών εξελίχθηκε η συνέντευξη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής στην χτεσινή εκπομπή (13/2/2017) του Αντώνη Μυλωνάκη στο ΑΡΤ.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης προσπάθησε να αποσείσει κάθε ευθύνη, μιλώντας για “συρραφή βίντεο” χωρίς όμως να αρνείται ότι η ναζιστική φιέστα της Χρυσής Αυγής έλαβε χώρα.

  • Δείτε εδώ όλο το βίντεο της ΕφΣυν:

Ο Κασιδιάρης είπε ακόμα ότι πλέον δεν επιτρέπεται σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής ο ναζιστικός χαιρετισμός και ότι ο ίδιος “κατεβάζει το χέρι” σε όποιον επιχειρήσει να τον κάνει. Σε μια προσπάθεια τέλος να αποφύγει κάθε προσωπική εμπλοκή στη ναζιστική φιέστα-συναυλία (αν και εμφανίζεται στο βίντεο) είπε ότι δεν του αρέσει αυτή η μουσική και ότι ο ίδιος “ακούει Σφακιανάκη”.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, σε σύντομη τηλεφωνική του παρέμβαση, επιτέθηκε στους δημοσιογράφους του καναλιού αποκαλώντας “φασισμό” (!) τον σχολιασμό από μέρους τους των δηλώσεων Κασιδιάρη. Δεν διευκρίνισε πάντως αν τα εικονιζόμενα στο βίντεο έχουν οποιαδήποτε σχέση με τον φασισμό.

Ο στρατηγός Γ. Επιτήδειος αποκάλεσε τον ναζισμό “παιδική ασθένεια” στελεχών της Χρυσής Αυγής, που πλέον έχει ξεπεραστεί.

Στο ενδιάμεσο, παρενέβη στην εκπομπή ο Γιώργος Καρατζαφέρης που χαιρέτισε την “αποκήρυξη” του ναζιστικού χαιρετισμού, αλλά τόνισε ότι για τη Χρυσή Αυγή είναι πολύ δύσκολη μια στροφή αλά Μαρίν Λεπέν: “Είναι σαν να αποκηρύσσει ο Κουφοντίνας τις δολοφονίες”, είπε χαρακτηριστικά.

Μπορείτε να δείτε όλο το βίντεο εδώ:

One thought on “Θέατρο σκιών μετά το βίντεο: “Δεν είμαστε ναζί” – Κασιδιάρης: “Εγώ ακούω Σφακιανάκη” (video)

  1. Pingback: #GDtrial | «Όσοι αγωνίζονται πρέπει να πάνε σπίτια τους» | omniatv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.