Εκδήλωση: 100 συνεδριάσεις της δίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”

100sunedriaseisΗ αφίσα της εκδήλωσης.

Δελτίο τύπου με θέμα εκδήλωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Μετά από 100 συνεδριάσεις της δίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”, η πρωτοβουλία δικηγόρων για την “Πολιτική Αγωγή του Αντιφασιστικού Κινήματος” οργανώνει την Τρίτη 29 Νοεμβρίου εκδήλωση αποτίμησης της μέχρι σήμερα διαδικασίας και εκτίμησης της μετέπειτα πορείας της.

Η εξέταση μαρτύρων κατηγορίας και για τις τρεις συνεκδικαζόμενες, πιο εμβληματικές, επιθέσεις της Χρυσής Αυγής – ανθρωποκτονία Παύλου Φύσσα, απόπειρες ανθρωποκτονιών Αιγύπτιων ψαράδων και κομμουνιστών συνδικαλιστών – δίνει τη δυνατότητα μιας πρώτης εκτίμησης της δίκης και της μέχρι σήμερα απόδειξης του κατηγορητηρίου.

Θα μιλήσουν: ο Τάκης Ζώτος, δικηγόρος πολιτικής αγωγής για τους Αιγύπτιους αλιεργάτες, η Χρύσα Παπαδοπούλου, δικηγόρος πολιτικής αγωγής για την οικογένεια Φύσσα, και ο Δημήτρης Ψαρράς, δημοσιογράφος στην Εφημερίδα των Συντακτών. Θα παρέμβει εκπρόσωπος του Παρατηρητηρίου Golden Dawn Watch και θα ακολουθήσει συζήτηση και παρεμβάσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του πρώτου ορόφου της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), στις 6μμ.

  • Το event στο facebook, μαζί με σχετικά χρήσιμα κείμενα, υπάρχει εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.