Πόσες συνεντεύξεις έχει δώσει ο Μιχαλολιάκος στην “ιστορική εφημερίδα Ακρόπολις” του Μαυρίκου;

ÓÔÏÍ ÅÉÓÁÃÃÅËÅÁ Ï ÅÊÄÏÔÇÓ Ô. ÌÁÕÑÉÊÏÓ ÊÁÉ ÏÉ ÄÇÌÏÓÉÏÃÑÁÖÏÉ ÐÏÕ ÊÁÔÇÃÏÑÏÕÍÔÁÉ ÃÉÁ ÅÊÂÉÁÓÌÏ

Ο Μαυρίκος στην Ευελπίδων.

Η ναζιστική συμμορία επιλέγει να μιλάει μονάχα σε απολύτως ελεγχόμενα ΜΜΕ και δημοσιογράφους. Αυτός είναι ο τρόπος να αποφεύγουν οι βουλευτές της οργάνωσης τις ενοχλητικές ερωτήσεις για τα εγκλήματα των μαχαιροβγαλτών που την απαρτίζουν.

Ένα τέτοιο “ενημερωτικό μέσο” ήταν επί χρόνια η “ιστορική εφημερίδα Ακρόπολις” όπως συνήθιζε να την ονομάζει η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.

akropolis1Εξώφυλλο 15/2/2015: Τότε που η Χρυσή Αυγη απαιτούσε “τηλεοπτική κάλυψη”! Βέβαια, στη συνέχεια, όταν η πολιτική αγωγή έθεσε το ζήτημα της δημοσιότητας, οι δικηγόροι της την αρνήθηκαν μετά βδελυγμίας…

akropolis2Εξώφυλλο 5/2/2015: “Ποιός φοβάται την τηλεοπτική κάλυψη;” αναρωτιέται η εφημερίδα, βάζοντας δίπλα τη φωτογραφία του Μιχαλολιάκου.

 Δεν χρειάζεται να καθίσετε να ψάξετε. Ο “αρχηγός” της Χρυσής Αυγής έχει δώσει τις περισσότερες συνεντεύξεις στην εφημερίδα του κατηγορούμενου για εκβιασμούς Τάκη Μαυρίκου από κάθε άλλο πολιτικό αρχηγό και από κάθε άλλο ενημερωτικό μέσο (συμπεριλαμβανομένου σε αυτά καταχρηστικώς και των κομματικών εντύπων “Χρυσή Αυγή” και “Εμπρός”)!

Η συνεργασία στράβωσε μόνον όταν ο Μαυρίκος εξήγγειλε το δικό του κόμμα, την “Δεξιά”, και η Χρυσή Αυγή έπαψε να διαφημίζει την “ιστορική εφημερίδα Ακρόπολις”. Αυτή είναι βέβαια η “πολιτική” εξήγηση. Είναι γνωστό όμως ότι στο χώρο της ακροδεξιάς οι “πολιτικές” εξηγήσεις έχουν πλούσιο ποινικό υπόβαθρο.

Και με τις τόσο εκτεταμένες σχέσεις της Χρυσής Αυγής με τον Μαυρίκο, το τι περιέχουν τα ηχητικά των τηλεφωνικών του συνομιλιών προκαλεί ήδη ρίγη σε κάποιους που ήδη δυσκολεύονταν να κοιμηθούν τα βράδια…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.