Μνημόσυνο για τους Γερμανούς πεσόντες της ναζιστικής κατοχής τέλεσαν οι προσκεκλημένοι “Γερμανοί τουρίστες” της Χρυσής Αυγής

pappas3Ο Παππάς στα “νιάτα” του, στο Γερμανικό νεκροταφείο στον Διόνυσο.

Η συγκέντρωση για τα Ίμια πλασάρεται από τη ναζιστική οργάνωση ως εκδήλωση τιμής για τους πεσόντες αξιωματικούς στον παρ’ ολίγο πόλεμο με την Τουρκία. Στην πραγματικότητα, η 30 Γενάρη αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για μια ναζιστική φιέστα, με διεθνείς μάλιστα συμμετοχές. Ίσως το γεγονός ότι την ίδια μέρα οι εθνικοσοσιαλιστές όπου γης γιορτάζουν την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία το 1933 να παίζει κι αυτό τον ρόλο του…

Αν θεωρείτε αυτή την εκτίμηση υπερβολική, δείτε τη συμμετοχή των Γερμανών νεοναζί στη φετινή συγκέντρωση. Οι ίδιοι οι Γερμανοί νεοναζί του “Τρίτου Δρόμου” (έτσι λέγεται η νεοναζιστική γκρούπα που προσκλήθηκε από τη Χρυσή Αυγή και [τις] έφαγε στον Μπαϊρακτάρη) διαφημίζουν την παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ιστότοπό τους.

der_III_weg_1Κι επειδή εμάς γενικά τα κρυμμένα νεοναζιστικά πρόσωπα δεν μας αρέσουν, τους έχουμε και ακάλυπτους εδώ (οι φωτογραφίες από το Vice).

der_III_weg_imia_3 der_III_weg_imia_2 der_III_weg_imia_1Και, βέβαια, η παρουσία αυτή δεν έμεινε σε μια απλή συμμετοχή στη συγκέντρωση για τα Ίμια.

Οι γερμανοί νεοναζί τίμησαν τους νεκρούς Γερμανούς φαντάρους στη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής στο νεκροταφείο του Διονύσου. Ιδού και οι φωτογραφίες που οι ίδιοι ανέβασαν στο διαδίκτυο.

der_III_weg_7 der_III_weg_6 der_III_weg_5 der_III_weg_4 der_III_weg_3der_III_weg_2Το προσκύνημα στο νεκροταφείο του Διονύσου είναι κάτι που κάθε εθνικοσοσιαλιστής που σέβεται τον εαυτο του είναι υποχρεωμένος να πράξει. Η Χρυσή Αυγή έχει αξιοποιήσει το γερμανικό νεκροταφείο για να μυήσει τα μέλη της στον εθνικοσοσιαλισμό. Υπάρχει μάλιστα η γνωστή φωτογραφία που έχει δει το φως της δημοσιότητας με τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής Παππά να χαιρετάει ναζιστικά στην είσοδο του νεκροταφείου.

Άραγε βρήκε την ευκαιρία ο Παππάς να ξεκλέψει λίγο από τον πολύτιμο κοινοβουλευτικό χρόνο του για να τιμήσει και αυτός – μαζί με τους Γερμανούς συντρόφους του – τους ήρωες της νιότης του;

Διαβάστε ακόμα:

One thought on “Μνημόσυνο για τους Γερμανούς πεσόντες της ναζιστικής κατοχής τέλεσαν οι προσκεκλημένοι “Γερμανοί τουρίστες” της Χρυσής Αυγής

  1. Ας αφήσουμε πια τις μλακακίες οι Έλληνες, π.χ να δικαιολογούμε εσαεί τον βιαστή μας, την ελίτ που κυβερνά την Γερμανία και μέσω αυτής και την ΕΕ ολάκερη!

    Οι παρόντες ηγεμόνες της γεωπολιτικής περιοχής μας, Ηνωμένη Γερμαν€υρώπη, πουτινική Ρωσία, ερντογανική Τουρκία, σιωνιστικό Ισραήλ, σιιτικό Ιράν και ΗΠΑ & ΝΑΤΟ, παίζουν παιχνίδια εξουσίας εις βάρος των υπολοίπων κρατών, και όμως εμείς οι ατιμασμένοι και πτωχευμένοι υπήκοοι της καγκελαρίας, έχουμε κλειδώσει παρωπιδικώς αποκλειστικώς εναντίον των προσφύγων και μεταναστών, ωσάν οργίλοι PEGIDAραίοι! https://kamateros.files.wordpress.com/2015/12/553584-europa3.png?w=1200

    Υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός για ολοκληρωτικοποίηση της Ηνωμένης Γερμανευρώπης. Μην Χ.Α.ύoυμε λοιπόν ό,τι αίμα, τιμή και σανό μας σερβίρουν, από τα σκοτεινά κέντρα αποκαταστάσεως του χιλιετούς Reich!

    O ΔΙΕΘΝΗΣ εθνικισμός (ήτοι ο διαχρονικός γερμανικός ιμπεριαλισμός) εκχύει ύπουλα το αποβλακωτικό και εκβαρβαρωτικό του δηλητήριο προς όλες τις κατευθύνσεις (εξού π.χ και το Nazi Chic στην Άπω Ανατολή), και ουχί μόνο στην ταλαίπωρη πατρίδα μας. Μην κολακεύεστε λοιπόν οι γερμανομανείς..!

    Αλλά εκεί εις τας Βρυξέλας και το Βερολίνο παίζουν με την φωτιά, αναζωπυρώνοντας πληγές που δεν σβήνουν εύκολα:

    —> 1. ξενοφοβία (και http://silviamartintravelblog.com/category/once-an-immigrant-always-an-immigrant μεταναστοφοβία και http://info-war.gr/2015/08/%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86 προσφυγοαρνησολαγνεία και http://info-war.gr/2015/02/%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%AF%CE%B1-%CE%B7-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%82/ ισλαμοφοβία)

    —> 2. ικανοκεντρισμό (διάκριση λόγω φύλου, έλλειψης ικανότητας, κανονικότητας ή και υγείας, π.χ δυσμορφοφοβία κλπ)

    —> 3. ρατσισμό (διάκριση λόγω φυλετικής, θρησκευτικής ή εθνικής υπόστασης, ή λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού)

    —> 4. ελιτισμό

    —> 5. μισολαγνεία

    —> 6. http://sputniknews.com/cartoons/20150724/1025003309.html υπερεθνικισμό

    http://krisi2011.blogspot.gr/2014/01/3_31.html

    Ανάμεσα στα εργαλεία εκφασισμού του ελληνικού έθνους, συμφώνως _Κεντρικού Σχεδιασμού_ της Ηνωμένης Γερμανευρώπης, συγκαταλέγονται η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ διαιώνιση του Κυπριακού Ζητήματος, η ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ κλιμάκωση στο Μακεδονικό, αλλά και η περισπούδαστος συνθήκη http://en.wikipedia.org/wiki/Dublin_Regulation Δουβλίνο

    ==> Δουβλίνο I με υπογραφή Σαμαρά και Κων. Μητσοτάκη: 15 Ιουνίου 1990,

    ==> Δουβλίνο ΙΙ με υπογραφή ΓΑΠαπανδρέου και Σημίτη: 2003,

    ==> Δουβλίνο ΙΙΙ με υπογραφή Ευ.Βενιζέλου και Σαμαρά: 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.