Προβοκάτσια της Χρυσής Αυγής σε βάρος των αγροτών

keerfa_Apergia

Οργανωμένη προβοκάτσια σε βάρος του αγώνα των αγροτών επιχείρησε σήμερα η Χρυσή Αυγή στη διάρκεια του μεγάλου απεργιακού συλλαλητήριου στην Αθήνα.

Μέλη της Χρυσής Αυγής, πίσω από πανώ αγροτών της Λοκρίδας, άρχισαν να φωνάζουνε το σύνθημα “Κασιδιάρης στη Βουλή, τα τρακτέρ στην Εθνική”, τη στιγμή που οι χιλιάδες διαδηλωτές περνούσαν μπροστά από τη Βουλή.

Όταν το μπλοκ της ΚΕΕΡΦΑ πέρασε από το σημείο, διαδηλωτές άρχισαν να φωνάζουν αντιφασιστικά συνθήματα και κάποιοι τραμπούκοι από την ομάδα των Χρυσαυγιτών επιχείρησαν να στήσουν “επεισόδιο”, με προφανή σκοπό να ταυτιστεί η συμμετοχή των αγροτών στο συλλαλητήριο – και ευρύτερα τα αγροτικά μπλόκα – με τη Χρυσή Αυγή. Οι τραμπούκοι απωθήθηκαν και η προβοκάτσια έπεσε στο κενό.

Κυβερνητικοί κύκλοι έχουν ήδη επιχειρήσει να αποδώσουν τον αγώνα των αγροτών σε “υποκίνηση” της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής. Βέβαια, κανένας αγροτοσυνδικαλιστής της Νέας Δημοκρατίας δεν την έστησε σήμερα στη Βουλή φωνάζοντας “Μητσοτάκης στη Βουλή, τα τρακτέρ στην Εθνική”. Τέτοιου μεγέθους προβοκάτσια μόνο οι Χρυσαυγίτες τόλμησαν να την επιχειρήσουν. Προσφέροντας έτσι ένα αναπάντεχο δώρο στην κυβέρνηση και συκοφαντώντας τον αγώνα των αγροτών. Άξιος ο μισθός τους.

Διαβάστε ακόμα: Ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ – “Απομονώθηκαν οι νεοναζί που είχαν διεισδύσει σε μπλοκ αγροτών στην Πανεργατική Απεργία στο Σύνταγμα”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.