Ίμια 2016: Η συρρίκνωση της Χρυσής Αυγής (βίντεο)

mixaloliakosΟι νεοναζί της Χρυσής Αυγής είναι επαγγελματίες στο ψέμα και τον γκαιμπελισμό. Ειδικά για τις ανάγκες των συγκεντρώσεών τους για τα Ίμια, έχουν ειδικό σκηνοθέτη με το καθήκον να “πολλαπλασιάζει” τους συμμετέχοντες σε “χιλιάδες”. Όμως, στην εποχή του διαδικτύου και του ανεβάσματος βίντεο στο youtube, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Ας δούμε τα βίντεο που έχει ανεβάσει η ίδια οργάνωση τα τελευταία χρόνια, που αποδεικνύουν τη συρρίκνωση της Χρυσής Αυγής και το πραγματικό μέγεθος της χτεσινής συγκέντρωσης.

Έτος 2013: Το βίντεο έχει χρονική διάρκεια 16:47 λεπτα μέχρι να περάσει όλη η φασιστική πορεία (η κάμερα είναι στημένη λιγο πιο πέρα από το Πολεμικό Μουσείο προς Χίλτον, εκει που το ρευμα ειναι διπλό, οποτε οι συγκεντρωμένοι, βαδίζοντας στο ένα ρεύμα, φαίνονται περισσότεροι).

Έτος 2014: Το βίντεο έχει χρονική διάρκεια 11:00 λεπτά (η πορεία είναι σαφώς πιο μικρή, αλλά εξακολουθεί να είναι πυκνή, πιάνει όλο το διάζωμα του δρόμου).

Έτος 2015: Το βίντεο έχει χρονική διάρκεια ΜΟΛΙΣ 06:57 λεπτά (η πορεία είναι απελπιστικά πιο μικρή και πιο αραιή από όλες τις προηγούμενες. Οι “πορευόμενοι” πιάνουν ένα μόνο μικρό κομμάτι του δρόμου προκειμένου να απλώσουν το μήκος της, αλλά μάταια! Στα 6 λεπτά έχουν περάσει όλοι).

Έτος 2016: Το βίντεο έχει διάρκεια 5:21. Η πορεία έχει περάσει ολόκληρη σε τεσσεράμισυ λεπτά στον πιο στενό δρόμο των τελευταίων ετών που είναι ένας παράδρομος της Μεσογείων (σε αντίθεση με τα προηγούμενα βίντεο που η βιντεοσκοπούμενη οδός είναι η Βασιλίσσης Σοφίας).

Διαβάστε ακόμα: “Αγάπη μου, συρρίκνωσα τη Χρυσή Αυγή!”

3 thoughts on “Ίμια 2016: Η συρρίκνωση της Χρυσής Αυγής (βίντεο)

  1. Pingback: Η πολιτική και οργανωτική κατάσταση της Χρυσής Αυγής σήμερα | Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

  2. Pingback: Ίμια 2017: Nαζιστικό, ανορθόγραφο λάβαρο έκαναν τη σημαία του Υψηλάντη, οι χρυσαυγίτες - Press Publica | Δημοσιογραφία για το δημόσιο συμφέρον

  3. Pingback: Ίμια 2017: Σε ναζιστικό και ανορθόγραφο λάβαρο μετέτρεψαν τη σημαία του Υψηλάντη οι χρυσαυγίτες – Lefteria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.