Επεσε στον λάκκο που έσκαβε!

mixaloliakos_videoΗ ωμή δήλωση Μιχαλολιάκου έρχεται να συμπληρώσει τα περί «πολιτικής ευθύνης» στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

(Κείμενο: Δημήτρης Ψαρράς, ΕφΣυν, 27/10/2015)

Το νέο βίντεο που αποκάλυψε χτες η «Εφ.Συν.», με τον Μιχαλολιάκο να επιδοκιμάζει την επίθεση Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου και να απειλεί ότι θα «θάψει τις «διάφορες Κανέλλη, τις διάφορες Δούρου και τους Τσίπρες», όπως έγινε «στον Γράμμο και το Βίτσι», προκάλεσε οξύτατες αντιδράσεις.

«Το νέο βίντεο, με το εμετικό παραλήρημα του Μιχαλολιάκου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, «αποτελεί ωμή ομολογία του χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής ως ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Αποδεικνύει αυτό που από την πρώτη στιγμή έχει πει το ΚΚΕ, ότι ο φασισμός, ο ναζισμός είναι γέννημα-θρέμμα του σάπιου συστήματος και γι’ αυτό έχει ως προμετωπίδα του τον αντικομμουνισμό».

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι «το νέο βίντεο δεν αφήνει κανένα ερωτηματικό για τον χαρακτήρα της ως μια νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Σε αυτό το βίντεο ο Ν. Μιχαλολιάκος δεν διστάζει να προτρέψει τους οπαδούς της οργάνωσης να βιαιοπραγούν εναντίον αριστερών, καθώς, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, οι δημοσκοπήσεις είχαν δείξει την άνοδο της Χ.Α. μετά την επίθεση που είχε εξαπολύσει ο Ηλ. Κασιδιάρης εναντίον της βουλευτή του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη και της τότε υποψήφιας βουλευτή και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, στο στούντιο του ΑΝΤ1.

Οι αναφορές του αρχηγού της Χ.Α. στη συνέχιση του Εμφυλίου προκειμένου να “θαφτούν” ο Τσίπρας, η Δούρου και η Κανέλλη δεν αφήνουν κανέναν ανυποψίαστο σχετικά με τις προθέσεις των νοσταλγών του Φίρερ. Οι δήθεν αντιλαϊκές κραυγές τους στο Κοινοβούλιο δεν μπορούν να κρύψουν τον απεχθή τους ρόλο ως δύναμη κρούσης που έχει μοναδικό στόχο τη συντριβή της δημοκρατίας και την επιβολή ολοκληρωτικού καθεστώτος».

Επιβαρυντικά στοιχεία

Η ωμή δήλωση Μιχαλολιάκου έρχεται να συμπληρώσει τα περί «πολιτικής ευθύνης» στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και αποτελεί μια ακόμα απόδειξη για την οργανωμένη και διατεταγμένη εγκληματική βία που ασκεί η ναζιστική οργάνωση.

Παρόμοια επιβαρυντικά στοιχεία περιλαμβάνονται στην πλούσια δικογραφία κατά της εγκληματικής οργάνωσης. Γι’ αυτό είναι κρίσιμο ζήτημα να προβληθούν τα βίντεο στο δικαστήριο του Κορυδαλλού, έτσι ώστε οι δικαστές να αντιληφθούν πλήρως περί τίνος πρόκειται.

Αλλά πρώτα απ’ όλα το βίντεο αυτό εκθέτει την ελληνική Δικαιοσύνη που τον περασμένο Μάρτιο είχε παύσει τη δίωξη του Κασιδιάρη για το γρονθοκόπημα της Λιάνας Κανέλλη, αφαιρώντας τον λόγο από τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής αλλά και από την ίδια τη βουλευτή του ΚΚΕ, κάθε φορά που επιχειρούσαν να τεκμηριώσουν τη θέση τους ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα και καθόλου προϊόν της «κακιάς ώρας».

Μιλώντας στο Mega χτες το βράδυ, η κυρία Κανέλλη δήλωσε ότι με το παραλήρημα αυτό ο Αρχηγός και οι χρυσαυγίτες «πουλάνε τρόμο» και επισήμανε ότι «έχουν μετατρέψει το Κοινοβούλιο με την ανοχή όλων μας σε μπιραρία επίδοξων φιρερίσκων», αλλά πρόσθεσε ότι «ούτως ή άλλως η Ιστορία εκδικείται τους βιαστές της».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.