Μάγδα Φύσσα: Συνένοχος στη δολοφονία του Παύλου όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή

vice1_dikh

(Αναδημοσίευση: alfavita.gr, 19/09/2015)

«Όποιος ψηφίζει Χ.Α. είναι συνένοχος στη δολοφονία του Παύλου», δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής η μητέρα του δολοφονηθέντος μουσικού, λίγο μετά την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία από το Νίκο Μιχαλολιάκο.

«Αν ο λαός τούς θέλει, καλώς να τους έχει. Προφανώς αυτή η χώρα βγάζει πιο πολλούς προδότες από ό,τι ήρωες… Και να τους χαίρονται. Δεν νομίζω ότι θα θέλανε κάτι άλλο να δούνε. Αρα όταν πάνε και ψηφίζουν Χρυσή Αυγή είναι φασίστες και συνένοχοι στο φόνο, στη δολοφονία. […] Θέλουν να τους έχουν, ας τους έχουν· από τους υπονόμους που βρίσκονταν τους ανέβασαν πάνω, στην επιφάνεια» επισημαίνει.

Σε ό,τι αφορά στη δίκη της Χρυσής Αυγής η κ.Φύσσα αναφέρει ότι  οι κατηγορούμενοι «κάνανε ό,τι μπορούσαν να έρθει η δεύτερη μαύρη επέτειος χωρίς να μιλήσουμε στη δίκη», ωστόσο τονίζει ότι «θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

Όταν ερωτάται για το τι περιμένει από τη διαδικασία, απαντά: «Να αφανιστούν, να εξαφανιστούν, να τελειώσουν». «Ανάθεμά τους… Αυτοί, που σίγουρα φοβούνται, είναι ερπετά, είναι αυτοί… Ανάθεμά τους… όσο και αν θέλουν θα ‘ρθει η ώρα τους. Εμείς εκεί θα ‘μαστε» λέει.

Σε ερώτηση για το παιδί της λέει ότι ήταν «ένα παιδί με πολύ καθαρή σκέψη, μυαλό. Ελεύθερος άνθρωπος. Δεν περίμενες ότι θα είχε αυτήν την τύχη διότι πάνω από όλα ήτανε χρήσιμος και έπρεπε να ζήσει. Είχε να προσφέρει».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.