Παραίτηση Σάββα Ηλιάδη από τη Χρυσή Αυγή Σερρών

hliadhs(O Ηλιάδης στο βήμα, ρήτωρ.)

Παραιτήθηκε ο Ηλιάδης απο τη Χρυσή Αυγή Σερρών. Ο Ηλιάδης διατέλεσε υπεύθυνος “πολιτικής δράσης” (δηλαδή του τοπικού τάγματος εφόδου, αναφορά εδώ), με την ιδιότητά του δε αυτή επιτέθηκε σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μαζί με τον υποψήφιο βουλευτη Σιώη. Για την επίθεση αυτή καταδικάστηκαν σε δώδεκα μήνες ο καθένας. Αναδημοσιεύουμε την είδηση:

(Κείμενο: Σερραϊκά Νέα, 15/3/2015)

Μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μας ήρθε η δήλωση του πρώην, πλέον, μέλους της Χρυσής Αυγής Σερρών, Σάββα Ηλιάδη ότι δεν έχει ουδεμία σχέση και συνεργασία με το Κόμμα της Χρυσής Αυγής, λόγω προσωπικών διαφωνιών. Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει:

Λόγω προσωπικών διαφωνιών με τις πρακτικές των στελεχών της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κι έχοντας ήδη υποβάλλει την παραίτηση μου από την νομαρχιακή επιτροπή Σερρών, δηλώνω ότι ουδεμία σχέση και συνεργασία έχω με το κόμμα Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή

Με τιμή, Ηλιάδης Σάββας.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο κ. Σάββας Ηλιάδης καταδικάστηκε από το Δικαστήριο Σερρών πριν δέκα ημέρες σε δωδεκάμηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή για βιαιοπραγία το 2012 εναντίον μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μαζί με τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νικήτα Σιώη. Κατά τη διάρκεια της δίκης εντύπωση είχε κάνει η μη προσέλευση άλλων μελών της τοπικής Χρυσής Αυγής για συμπαράσταση.

One thought on “Παραίτηση Σάββα Ηλιάδη από τη Χρυσή Αυγή Σερρών

  1. Pingback: Η πολιτική και οργανωτική κατάσταση της Χρυσής Αυγής σήμερα | Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.