Δεν θα απαντά σε ερωτήσεις χρυσαυγιτών βουλευτών η Χριστοδουλοπούλου

xristodolopoulou(Κείμενο: Τα Νέα, 16/3/2015)

Αποφασισμένη να μην απαντά σε ερωτήσεις βουλευτών που ανήκουν στη Χρυσή Αυγή δηλώνει η αναπληρώτρια υπουργός Eσωτερικών, αρμόδια για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, «για λόγους συνταγματικής και κοινοβουλευτικής τάξης, ενόψει εκκρεμούς δίκης για συμμετοχή και ένταξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση».

Αυτό προκύπτει από έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή, μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός για τον κίνδυνο εξάπλωσης τζιχαντιστών στην Ελλάδα.

Το απαντητικό έγγραφο υπογράφει ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης και αφού ενημερώνει τον βουλευτή καταλήγει ενημερώνοντας τον για την απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού.

«Με τον προσήκοντα σεβασμό προς το θεσμό του κοινοβουλευτικού ελέγχου, είμαστε στη διάθεση του κ. βουλευτή για τυχόν περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τα θέματα που τίθενται στο κατατιθέμενο μέσο κοινοβουλευτικού ελέγχου, σύμφωνα με τους όρους του Κανονισμού της Βουλής και στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς μας» αναφέρει ο κ. Βούτσης και προσθέτει:

«Σας ενημερώνουμε ότι η αναπληρώτρια υπουργός Εσωτερικών, αρμόδια για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, δεν απαντά σε ερωτήσεις βουλευτών που ανήκουν στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή για λόγους συνταγματικής και κοινοβουλευτικής τάξης, ενόψει εκκρεμούς δίκης για συμμετοχή και ένταξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση».

————————

Διαβάστε ακόμα:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.