Οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης απαντούν στις “ερωτήσεις” της Χρυσής Αυγής

mixaloliakos_lagosΌπως έχουμε ήδη γράψει, οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης έχουν να αντιμετωπίσουν, όπως και οι προκάτοχοί τους, το ζήτημα του χειρισμού απέναντι στον “κοινοβουλευτικό έλεγχο” της Χρυσής Αυγής. Από την προηγούμενη κυβέρνηση, οι μόνοι Υπουργοί που έκαναν το βήμα, μετά τη δολοφονία Φύσσα, να μην απαντούν στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής όσο εκκρεμεί ποινική δίωξη σε βάρος της για “εγκληματική οργάνωση” ήταν ο Νίκος Δένδιας, αρχικά στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στα υπόλοιπα χαρτοφυλάκια που ανέλαβε, και ο Β. Κικίλιας, παρομοίως στο Υπουργείο ΠΡΟΠΟ.

Διαβάστε εδώ: Απαίτηση κάθε δημοκράτη: να μην απαντάνε οι νέοι υπουργοί στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής.

Έχουμε πλέον τις πρώτες απαντήσεις από τους Υπουργους της νέας κυβέρνησης: ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης απάντησε στον Μπαρμπαρούση, στον Μίχο και στον Γραικό, ο αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου απάντησε στον Μπαρμπαρούση, ο Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, κλπ, Γ. Σταθάκης απάντησε στον Γραικό, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός απάντησε στον Λαγό, ο Υπουργός Εργασίας Π. Σκουρλέτης απάντησε στον Ματθαιόπουλο και ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος απάντησε στη Ζαρούλια.

Έγραφε πριν λίγες μέρες ο Δημήτρης Ψαρράς για το ίδιο θέμα: “Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Η κυρία Κωνσταντοπούλου σε σχετικό μας ερώτημα έχει ήδη τοποθετηθεί υπέρ της απάντησης όλων των υπουργών στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής. Αλλά βέβαια η ίδια δεν είναι μέλος της κυβέρνησης και η σχετική απόφαση ανήκει στον πρωθυπουργό και σε κάθε υπουργό ξεχωριστά. Από την κατάληξη αυτής της υπόθεσης θα εξαρτηθεί και το μήνυμα που επιθυμεί να στείλει προς τη Δικαιοσύνη ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί με τις μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες της προέδρου της Βουλής το μήνυμα είναι μονοσήμαντα υπέρ όσων ψευδών επικαλείται προς υπεράσπισή της η ναζιστική οργάνωση”.

Η απάντηση έχει ήδη αρχίσει να διαγράφεται.

2 thoughts on “Οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης απαντούν στις “ερωτήσεις” της Χρυσής Αυγής

  1. Ο Ψαρράς δεν ειναι παντογνώστης ούτε αλάνθαστος στις αναλύσεις του: για παράδειγμα ένας απο τους τελευταίους ιούς, στην εφσυν, τασόταν κατά των ‘υπερβολών’ του Charlie Hebdo, και πάλι με προφαση οτι με αυτά και με αυτά, ενισχύεται η ακροδεξιά στην γαλλία και στην ευρώπη γενικότερα! Μεταξύ άλλων υπονόησε οτι το Charlie έχει κατηγορηθεί ως αντισημιτικό και ταυτόχρονα (το πιο εντυπωσιακό και άκυρο κατ’ εμέ) διατυπώθηκε η άποψη-αξίωμα έκτρωμα, ότι ρατσιστικά ανέκδοτα μπορει να εκφράζει μόνο η θιγόμενη ομάδα.. οτι ακραίο χιούμορ για τους ισλαμιστές μπορει να κάνουν μονο αυτή..

    Γενικά η πολιτική ορθότητα και η ιδεολογική καθαρότητα ποτέ δεν ήταν υπερ της εξέλιξης…

    Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ειναι μπροστά, πολύ μπροστά!

  2. Pingback: Δεν θα απαντά σε ερωτήσεις χρυσαυγιτών βουλευτών η Χριστοδουλοπούλου | JailGoldenDawn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.