Μήπως βρέθηκε λαξευμένο και το “Χάιλ Χίτλερ” στην Αμφίπολη;

Σε ένα παραληρηματικό άρθρο, ο προφυλακισμένος Κασιδιάρης πανηγυρίζει για το γεγονός ότι στο ψηφιδωτό της Αμφίπολης απεικονίζεται στο πλαίσιο της τοιχογραφίας το σχήμα της σβάστικας. Πρόκειται προφανώς για την ύστατη απόδειξη της συμμορίας ότι “η σβάστικα είναι σύμβολο αρχαιοελληνικό”, μαζί με τον χιτλερικό χαιρετισμό, κλπ.

Δεν είμαστε εμείς που θα μάθουμε στους φασίστες τι είναι η σβάστικα, αν και που έχει χρησιμοποιηθεί σε τοιχογραφίες, γλυπτά, κλπ, στο παρελθόν.

Μιας όμως και πανηγυρίζει ο Κασιδιάρης, μπορεί να μας πει αν βρέθηκε στην Αμφίπολη λαξευμένο και το Χάιλ Χίτλερ που δίδασκε ο Παππας σε ανήλικα παιδιά; Μήπως είναι και αυτό “αρχαιοελληνικός χαιρετισμός”;

Και γιατί έσπευσε τότε ο ίδιος ο Κασιδιάρης να αρνηθεί τη γνησιότητα της φωτογραφίας που υπάρχει στη δικογραφία από την ορκωμοσία του Φουντούλη; Μήπως και η σημαία που κρατάει περήφανα ο Κασιδιάρης, “αρχαιοελληνική” δεν είναι κι αυτή;

2078400470403.tec_embedded_1

nazi_akropoli

One thought on “Μήπως βρέθηκε λαξευμένο και το “Χάιλ Χίτλερ” στην Αμφίπολη;

  1. Οι μαίανδροι στην ελληνική αρχαιότητα ήταν ένα διακοσμητικό σχέδιο. Δεν συμβόλιζαν τίποτα και ούτε χρησιμοποιήθηκαν ποτέ ως σύμβολο, όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε οι κουτοπόνηροι χιτλερικοί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.