Ο Μιχαλολιάκος διαλέγει Παππά, τρώει Λαγό

Η ναζιστική συμμορία έχει παγώσει από τη δημοσιοποίηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων ανώτερων στελεχών της.

[Ακούστε εδώ: Ο Λαγός ξεμπροστιάζει τα λαμόγια της Χρυσής Αυγής (ηχητικό).]

Μέχρι σήμερα, κάθε φορά που υπήρχε κάποια είδηση για τα ρουσφέτια και τα αλληλομαχαιρώματα στη Χρυσή Αυγή, η συμμορία τα διέψευδε ως αποκυήματα της φαντασίας των αντιπάλων της. Τώρα, είναι ο ίδιος ο Λαγός, ο μέχρι πρότινος πιο έμπιστος άνθρωπος του “Αρχηγού”, που ομολογεί τις λαμογιές, τα πολυτελή αμάξια και την “παλαιοκομματική” σαπίλα της Χρυσής Αυγής. Μέχρι και βιασμούς 13χρονων κοριτσιών από Χρυσαυγίτες καταγγέλλει ο βουλευτής της οργάνωσης. Και διά της σιωπής της, η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώνει την καταγγελία.

Την προηγούμενη φορά που υπήρξαν ανάλογες αποκαλύψεις (στην περίπτωση της επίθεσης στο ΠΑΜΕ), η Χρυσή Αυγή άφησε τον Λαγό να βγάλει το φίδι από την τρύπα με προσωπική του ανακοίνωση. Για την ακρίβεια, η προσωπική ανάληψη της ευθύνης ήταν απαίτηση όχι μόνο των “συναγωνιστών” αλλά και αρκετών δικηγόρων που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση. Τώρα, η Χρυσή Αυγή αφήνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΑΛΥΠΤΟ τον Λαγό. Το όνομα του Λαγού έχει πάψει να εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της συμμορίας, μέχρις σημείου λογοκρισίας…

pappas_lagos(Σαν να λείπει κάποιος απ’ τον τίτλο…)

Το σενάριο που ήδη ακούγεται, όχι μόνο στον Κορυδαλλό αλλά και στο Μαλανδρίνο (όχι χωρίς αντιδράσεις) είναι ότι ο Μιχαλολιάκος σκοπεύει να αδειάσει τον Λαγό στο δικαστήριο.

Αν ο Λαγός φορτωθεί με την ηθική αυτουργία όλων των συνεκδικαζόμενων εγκληματικών πράξεων και ο Μιχαλολιάκος υποδυθεί τον ανήξερο, τότε υπάρχει δυνατότητα η Χρυσή Αυγή να τη γλιτώσει, έστω κι αν το τίμημα θα είναι ο Λαγός να αφήσει τα κόκκαλά του στη φυλακή.

Θα είναι πικρή ειρωνία για τον Λαγό να εξασφαλίσει τη μακροημέρευση της “σοβαρής” Χρυσής Αυγής των Παππάδων, ή αλλιώς της Χρυσής Αυγής των λαμογιών, που τόσο δείχνει να απεχθάνεται, με τίμημα την ίδια του τη ζωή.

2 thoughts on “Ο Μιχαλολιάκος διαλέγει Παππά, τρώει Λαγό

  1. Εκτός εάν υπάρχουν και συνομιλίες μεταξύ Λαγού και Μιχαλολιάκου…..

  2. Pingback: Εντολή Μιχαλολιάκου να απαγορευτεί κάθε αναφορά στην κοινοβουλευτική δράση Λαγού | JailGoldenDawn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.