Συνεχίζεται η οργανωτική αποσύνθεση της Χρυσής Αυγής: τα βροντηξε το μέλος της ΚΕ Λ. Σταθόπουλος

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Ο Σταθόπουλος με γραβάτα)

Αναδημοσιεύουμε είδηση τοπικού μέσου ενημέρωσης του Αγρινίου για επιστολή παραίτησης του Λεωνίδα Σταθόπουλου από τη Χρυσή Αυγή. Να προσθέσουμε από την πλευρά μας ότι ο Σταθόπουλος δεν είναι χτεσινό στέλεχος της Χρυσής Αυγής ούτε πολιτεύτηκε μαζί της στα πλαίσια του “ανοίγματος” της οργάνωσης: είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του 2011, γραμματέας της ΤΟ Αγρινίου, υποψήφιος σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2010 μέχρι σήμερα. Πρόκειται δηλαδή για άλλο ένα παλιό στέλεχος που αποχωρεί από τη ναζιστική συμμορία.

(Κείμενο: agriniopress.gr, 24/09/2014)

Το γνωστό τοπικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, πολιτευτής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Χ.Α. στη Δυτική Ελλάδα  στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές Λεωνίδας Σταθόπουλος, υπέβαλλε σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr την παραίτηση του από τη Χρυσή Αυγή, με επιστολή του στην ηγεσία του κόμματος.

Η παραίτηση αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία, αφου όπως φαίνεται στο εσωτερικό της Χ.Α. επικρατεί αναβρασμός σε διάφορες περιοχές της χώρας, για μια σειρά από ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας του αλλά και της κατεύθυνσης που έχει. Ήδη έχουν υποβληθεί αρκετές παραιτήσεις, ενώ όπως φαίνεται έπεται και συνέχεια.

2 thoughts on “Συνεχίζεται η οργανωτική αποσύνθεση της Χρυσής Αυγής: τα βροντηξε το μέλος της ΚΕ Λ. Σταθόπουλος

  1. Pingback: Συνεχίζεται η οργανωτική αποσύνθεση της Χρυσής Αυγής: τα βροντηξε το μέλος της ΚΕ Λ. Σταθόπουλος « liberation14

  2. Pingback: Ο Λαγός ξεμπροστιάζει τα λαμόγια της Χρυσής Αυγής | JailGoldenDawn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.