Γερμενής και Λαγός οι δράστες των ξυλοδαρμών πέρυσι στον Μελιγαλά (ηχητικό)

xamos-xylodarmos(Ο Χάμος μετά την περιποίηση Γερμενή-Λαγού)

Σύμφωνα με ηχητικό που υπάρχει στη δικογραφία και φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η Καθημερινή, ο Γερμενής και ο Λαγός ήταν οι ίδιοι δράστες των ξυλοδαρμών πέρυσι στον Μελιγαλά (15/09/2013), κατά την παρέμβαση της ναζιστικής οργάνωσης στο γνωστό “μνημόσυνο”.

Ακούστε τη συνομιλία Δεβελέκου (μέλους της ΚΕ της Χρυσής Αυγής και σωματοφύλακα του Μιχαλολιάκου)-Τσακανίκα (μέλους του 5μελούς της Νίκαιας) εδώ:

 

Από το ηχητικό προκύπτει ότι Γερμενής και Λαγός ξυλοκόπησαν προσχεδιασμένα τον πρώην χρυσαυγίτη και νυν πρόεδρο του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου Λάρισας Αστέριο Χάμο, ο Παππάς παρακολουθούσε χωρίς να αντιδρά, ενώ ο Κασιδιάρης γελούσε περιχαρής, χωρίς όμως να χειροδικεί.

image2

(Το δημοσίευμα της Καθημερινής)

Επιβεβαιώνεται έτσι μέχρι κεραίας η ανακοίνωση που είχε βγάλει ο “Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος” Λάρισας στην οποία ανέφερε:

“Ο Γερμενής με απειλητικό ύφος ρώτησε τον Πρόεδρο μας, εσύ είσαι ο Χάμος?, λες και δεν τον ήξερε και ο Πρόεδρος του είπε ναι εγώ είμαι έχεις κανέναν πρόβλημα? και στη συνέχεια άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι, μετά ήρθε ο άλλος Βουλευτής ονόματι Λαγός ( πρώην σωματοφύλακας του Μιχαλολιάκου ), μαζί με τα υπόλοιπα μέλη και άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί με μπουνιές και κλωτσιές… Στην θέα των πραγματικά κυνηγημένων Εθνικιστών κάποιος Βουλευτής ονόματι Κασιδιάρης γελούσε σαρκαστικά επί 5 λεπτά. Από τους 9 Βουλευτές που ήταν παρόντες της Χρυσής Αυγής κανείς δεν αντέδρασε, ακόμη και αυτός ο καλός και συμπαθής Χρήστος Παππάς”.

Θυμίζουμε ότι παρόντες βουλευτές στην εν λόγω επίθεση ήταν, εκτός των Λαγού, Γερμενή, Παππά και Κασιδιάρη, οι: Παναγιώταρος, Αρβανίτης, Κουκούτσης και Μίχος.

vouleutes_meligalas

One thought on “Γερμενής και Λαγός οι δράστες των ξυλοδαρμών πέρυσι στον Μελιγαλά (ηχητικό)

  1. Pingback: “Ο Καιάδας του πάταγε το κεφάλι σα σκουλήκι” (ηχητικό) | JailGoldenDawn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.