Αρχηγός προς Λαγό: Κόψε το λαιμό σου και βγάλτα πέρα μόνος σου

daltons

Η δημόσια δήλωση Λαγού (αναρτηση στο σάιτ της συμμορίας – 16:38) μετά το ηχητικό που δημοσίευσε σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών είναι προσωπική ανάληψη ευθύνης για το ξεγύμνωμα της συμμορίας. Το γεγονός ότι η αντίδραση της Χρυσής Αυγής εκφράζεται μέσα από ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ δήλωση του Λαγού είναι απόδειξη των τριγμών στο εσωτερικό της: ο Αρχηγός εμφανίζεται ανήξερος και ο Λαγός αναγκάζεται να τα βγάλει πέρα μόνος του. Είναι, σε ηγετικό επίπεδο, η ίδια αντιδραση με τη φράση του Πατέλη στον Ρουπακιά: “Κόψε το λαιμό σου!”.

Ο Λαγός: α) δεν αμφισβητεί τη συνομιλία, β) δεν αμφισβητεί τη γνησιότητα του ηχητικού, γ) παραδέχεται ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ότι το βράδυ της 12 Σεπτέμβρη 2013 υπήρξε οργανωμένη επίθεση της Χρυσής Αυγής λέγοντας ότι “οι Χρυσαυγίτες αντέδρασαν”. Φυσικά η περιγραφή που κάνει είναι η πλήρης αντιστροφή της πραγματικότητας, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει: τα πειστήρια είναι αδιάσειστα.

Θυμίζουμε εδώ ότι η Χρυσή Αυγη είχε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ αρνηθεί οποιαδήποτε επίθεση στο ΠΑΜΕ. Σε ανακοίνωσή της μετά την επίθεση (έναν χρόνο πριν) ανέφερε: Πρώτος ψεύτης και συκοφάντης ο Κουτσούμπας. Μεταφέρουμε αυτολεξεί την δήλωση Κουτσούμπα στην ΔΕΘ, που αποδεικνύει το μέγεθος του ψέματος και της συκοφαντίας των ΚΚΕδων: “Επιτέθηκαν νύχτα με κουκούλες και καλυμμένα πρόσωπα. Εμείς βέβαια αναγνωρίσαμε κάποιους…”. Με τι τους αναγνωρίσατε κε Κουτσούμπα; Με διόπτρες νυχτερινής όρασης και ακτίνες Χ; Μια ζωή ψεύτες, συκοφάντες, αλλά και βλάκες οι μπολσεβίκοι”. Στην διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής, ο Παναγιώταρος είχε αρνηθεί την ύπαρξη οποιουδήποτε περιστατικού:

Ο Λαγός αναγκάζεται στο τέλος της δήλωσής του να χρησιμοποιήσει πρώτο πρόσωπο, γράφοντας: “Δεν πρόκειται να κάνω πίσω με τίποτα. Συνεχίζω τον αγώνα μου σαν περήφανος και απροσκύνητος Χρυσαυγιτης”. Η μοναξιά του θα μεγαλώνει όλο και περισσότερο όσο θα αποκαλύπτεται η ταγματασφαλίτικη δράση του και θα πλησιάζει η δίκη.

Η κεντρική καθοδήγηση των δολοφονικών ενεργειών των Χρυσαυγιτών είναι πλέον ένα γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Ο ισχυρισμός ότι “ο Λαγος ήξερε αλλά ο Μιχαλολιάκος αγνοούσε” είναι πλέον η νέα γραμμή των φασιστών, που κινδυνεύει όμως να αποβεί μοιραία για τη ναζιστική συμμορία.

3 thoughts on “Αρχηγός προς Λαγό: Κόψε το λαιμό σου και βγάλτα πέρα μόνος σου

  1. Pingback: Εντολή Μιχαλολιάκου να απαγορευτεί κάθε αναφορά στην κοινοβουλευτική δράση Λαγού | JailGoldenDawn

  2. Αυτό είναι που λένε πετάμε την μπάλα στην εξέδρα.
    Εκεί που μιλάμε για το πέσιμο στο Πέραμα και το τσάκισμα αντίθετων φωνών, το γυρίζουμε καλαματιανό, και μιλάμε για την Πάτρα.
    Οι επιτιθέμενοι που άνοιξαν τα κεφάλια των κκέδων, φόραγαν κράνη, κουκούλες και ήταν νύχτα.
    Μέσα στην νύχτα βέβαια, οι φασίστες οργιάζουν.
    Και το ρητορικό ερώτημα παραμένει: πέρα από το ηχητικό του Λαγού που δίνει στεγνά την συμμορία, ποιοι είναι αυτοί που θα την έπεφταν στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του περάματος σε αφισοκολλητές του περισσού;
    Περί αλλού τυρβάζουν τα μεγαλοστελέχη της συμμορίας, και πετάνε την μπάλα στην εξέδρα. Όπως και στον Μελιγαλά, όπου ο ψυχοπαθής Λιάκος μιλάει για τα μέλη του Πάμε, προσπαθώντας να αποδομήσει την ιδιότητά τους, λέγοντας ότι αυτοί είναι τα κοπρόσκυλα της εργατικής τάξης που δεν έχουν δουλέψει ούτε μία ώρα στην ζωή τους.

    Η ερώτηση θα μπορούσε να είναι: και εσύ ψυχοπαθή Λιάκο πού έχεις δουλέψει, αλλά αυτό θα έριχνε νερό στον μύλο των καθαρμάτων.

    Πάμε παρακάτω, με λίγη προσοχή.

    Προσέξτε. Δεν θα απαντήσουμε σε αυτά που μας κατηγορούν, αλλά εμείς είμαστε που θα κατηγορήσουμε, και θα βγούμε από πάνω…

    -Είναι υπόθεση τριετίας, τετραετίας. Δεν θυμάμαι. Που κάποιοι αναρχικοί sic είχαν πετάξει κάποιες μολότωφ. Κάτσε Λιάκο να σου πω, τι συνέβαινε πριν από τέσσερα χρόνια μέσα στην πλατεία της …αμαρτίας.

    -Μαρφίν!!! πάντα είναι η Μαρφίν. Μας ξεπλένει. Μας αθωώνει σαν εγκληματική οργάνωση.
    Αλλά όχι. Δεν είναι η Μαρφίν. Όπως ο εκπαιδευτής μαχαιροβγαλτών Παναγιώταρος εξιστορεί.

    -Είναι μία …έκνομη ενέργεια κάπου στα Εξάρχεια. (στα ορεινά, η στα πεδινά της πλατείας δεν έχει σημασία), η αστυνομία τους κυνηγούσε και μπήκαν σε ένα στέκι γνωστό μέσα στα εξάρχεια, δεν ξέρω.
    -Σε ένα από τα παρακρατικά
    -Σε ένα από τα παρακρατικά. Συμφωνούν λοιπόν…
    -Και η αστυνομία σταμάτησε στην πόρτα. Μιλάμε λοιπόν για αυτόφορη διαδικασία. Και δεν μπήκε μέσα γιατί κάποια δικηγόρος, κυρία Κούρτοβικ μαζί με άλλους βγήκαν και είπαν No Passaran, δεν μπαίνετε.

    Δεν θυμάται ο χοντροΠαναγιώταρος εκπαιδευτής νεολαίων μαχαιροβγαλτών, ποιο στέκι είναι αυτό, αλλά η αστυνομία σταμάτησε απ έξω από τους παρακρατικούς…

    Αργότερα, όταν ο Παναγιώταρος πήγε στα γραφεία για να συναντήσει τα κοπρόσκυλα με τα στειλιάρια και τους κολαούζους των εφοπλιστών μας… δήλωσε ότι το έκανε γιατί ήθελε να παρακολουθήσει την ομιλία του νταβατζή Λαγού για ό,τι είχε συμβεί στο πέραμα.
    Το ηχητικό ντοκουμέντο δείχνει την ξεφτίλα της οργάνωσης.
    Εμείς τι άλλο να ευχηθούμε;

  3. Pingback: Εντολή Μιχαλολιάκου να απαγορευτεί κάθε αναφορά στην κοινοβουλευτική δράση Λαγού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.