Ο λυγμός του ΜΑΤατζή και ο χρυσαυγίτης Αλέξανδρος Λύρης

Θυμόσαστε βέβαια τον διπλωματούχο Χρυσαυγίτη του έτους (ή της ΕΣΣΟ, αν προτιμάτε) 2011 Αλέξανδρο Λύρη (η ορκωμοσία του εδώ). Ο ευγενής αυτός νέος διέπρεψε έξω από το Εφετείο κατά τη μεταγωγή του “Αρχηγού”, ρίχνοντας στο έδαφος έναν άντρα των ΜΑΤ. Από εκείνη τη στιγμή (για να χρησιμοποιήσουμε τη δημοσιογραφική αργκό), η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη! Δυστυχώς όμως ακόμα (για να χρησιμοποιήσουμε την αστυνομική αργκό), ουδέν ανευρέθη.

lyris1(Όλες οι φωτογραφίες, στο μπλογκ XYZ Contagion)

Και πού να ανευρεθεί; Σε λάθος κατευθυνση ψάχνουν “τα λαγωνικά της ΕΛΑΣ” (αυτό είναι κοινό, ανήκει στην δημοσιογραφικοαστυνομική αργκό). Ο Λύρης δεν είναι πια στην Αθήνα! Είναι στις Βρυξέλλες! Διορίστηκε επιστημονικός συνεργάτης του ευρωβουλευτή της Χρυσης Αυγής Φουντούλη και διδάσκει πλέον ζίου-ζίτσου στην ευμεγεθη πτέρυγα των ακροδεξιών ευρωβουλευτών μετά τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαϊου!

image (Πρώτο Θέμα, 27/07/2014)

Από τη δική μας πλευρά δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στον νεαρό Χρυσαυγίτη, αφού πρώτα όμως εκφράσουμε:

α) τα συλληπητήρια μας στον ΜΑΤατζή που τις έφαγε από τον Λύρη. Ο μισθός του Λύρη θα κυμανθεί από 2.000 μέχρι 9.500 ευρώ, ενώ αντίθετα ο μισθός του ΜΑΤατζή είναι μάλλον κάτω από το χιλιάρικο. Η επιλογή ειδικότητας (ανάμεσα σε ΜΑΤατζή και Χρυσαυγίτη) αποδείχτηκε για τον συγκεκριμένο ΜΑΤατζή μάλλον αποτυχημένη.

image(Πρώτο Θέμα, 27/07/2014)

β) τα αισθήματα ντροπής μας προς το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ (μιας και η ηγεσία της ΕΛΑΣ δεν νιώθει ντροπή, είπαμε να της δανείσουμε τη δική μας).

Αλήθεια, πόσα κιλά ΞΕΦΤΙΛΑΣ είναι ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Δημήτριος Τσακνάκης (γράφουμε το όνομά του μήπως και εντοπίσουν την ανάρτησή μας τα “λαγωνικά της ΕΛΑΣ”), για να διαβάζει στον κυριακάτικο τύπο τον διορισμό του Λύρη στο Ευρωκοινοβούλιο και να μην έχει ακόμα “κατορθώσει” τη σύλληψή του;

Ας μην τα ξαναλέμε όμως. Όπως έγραψε και το Πόρισμα της “αυτοκάθαρσης” της ΕΛΑΣ: “Δεν συγκροτούνται “πυρήνες” ή (αδιαφανείς) “φράξιες” ή παρασυνταγματικοί πόλοι στην Ελληνική Αστυνομία, που στο σύνολό της αποτελεί πυλώνα της δημοκρατικής τάξης”.

“Ασπίδα της δημοκρατίας”, θα προσθέταμε εμείς.

2 thoughts on “Ο λυγμός του ΜΑΤατζή και ο χρυσαυγίτης Αλέξανδρος Λύρης

  1. Pingback: Χρυσαυγίτης (διπλωματούχος!!!) σε “αυτοάμυνα” ρίχνει κάτω με κεφαλοκλείδωμα άνδρα των ΜΑΤ, καλύπτει το πρόσωπό του με κουκούλα και φων

  2. Pingback: Επιτήδειος Χρυσαυγίτης : “Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό” | JailGoldenDawn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.