O Σαράκης παραιτήθηκε από την υπεράσπιση Κασιδιάρη

Συμφωνα με πληροφορίες των ΜΜΕ, ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης παραιτήθηκε λίγη ώρα πριν την απολογία Κασιδιάρη από τα καθηκοντα της υπεράσπισής του.

Σε διάφορες ιστοσελίδες, αναφέρεται ότι η αντικατάσταση Σαράκη είναι αποτέλεσμα πειθάρχησης του Κασιδιάρη στην “κομματική γραμμή”, δηλαδή στις διαταγές Μιχαλολιάκου. Γι’ αυτό και σύμφωνα με το Newsit: “ο Ηλίας Κασιδιάρης απέλυσε τον δικηγόρο του Παύλο Σαράκη και επέλεξε να τον εκπροσωπήσει, ο δικηγόρος πολλών άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Νίκος Αντωνιάδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον κ. Κασιδιάρη διαμηνύθηκε από το κόμμα ότι ή θα επιλέξει να τον εκπροσωπήσει δικηγόρος που συνεργάζεται με την Χρυσή Αυγή, ή θα τεθεί εκτός κόμματος!”.

Ομως, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέει το ίδιο το δικηγορικό γραφείο του Σαράκη και που αναδημοσιεύονται σε άλλες ιστοσελίδες: “η παραίτηση του κ.Σαράκη ήταν αποτέλεσμα διαφωνίας σχετικά με την γραμμή υπεράσπισης”. Υπενθυμίζουμε ότι ο Σαράκης ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που διαγράφτηκε μόλις δημοσιοποίησε την ανάληψη της υπεράσπισης του Κασιδιάρη.

One thought on “O Σαράκης παραιτήθηκε από την υπεράσπιση Κασιδιάρη

  1. Pingback: Προφυλάκιση Κασιδιάρη: η αποκατάσταση της τάξης στο εσωτερικό της συμμορίας | JailGoldenDawn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.