Ο Κασιδιάρης καρφώνει τον Παππά σε μια κίνηση πανικού

Ο Κασιδιάρης αμφισβήτησε χτες βράδυ τη γνησιότητα της φωτογραφίας που τον απεικονίζει σε βουνό της Αττικής στις 21/12/2012, πιθανότατα κατά τη βραδιά της ορκωμοσίας του Γ. Φουντούλη. Πρόκειται για κίνηση πανικού, τόσο του ίδιου όσο και της συμμορίας.

Αφενός, γιατί ο Κασιδιάρης έτρεξε να σώσει μόνο το δικό του τομάρι και άφησε ξεκρέμαστο τον υπαρχηγό του Χρήστο Παππά. Ο Παππάς εμφανίζεται να χαιρετά ναζιστικά μπροστά στο μνημείο του Μουσολίνι σε μια φωτογραφία του 2009 – κάθε άλλο δηλαδή παρά φωτογραφία “τριάντα χρόνων”.

pappas6

Τι είπε γι’ αυτό ο Κασιδιάρης; Τίποτα. Υπόγεια έστειλε βέβαια το μήνυμα: “Η δικιά μου φωτογραφία είναι πλαστογραφημένη. Για των άλλων, ΔΕΝ ΞΕΡΩ”.

Αφετέρου, γιατί η πρωτότυπη φωτογραφία υπάρχει στην δικογραφία, σε σκληρό δίσκο στελέχους της οργάνωσης, και είναι φυσικά αυτή.

kasidiaris

Τι θα πει ο Κασιδιάρης όταν στο δικαστήριο του επιδειχθεί η φωτογραφία έτσι όπως υπάρχει μέσα στη δικογραφία; Θα ισχυριστεί μήπως ότι την πλαστογράφησε το στέλεχος της Χρυσής Αυγής που την διατηρούσε στον υπολογιστή του; Και αν ναι, γιατί; Ο Κασιδιάρης εξασφάλισε με το χτεσινό του σώου άλλη μια κατηγορία, αυτή τη φορά για πλαστογραφία, που θα αποδειχτεί πανηγυρικά στο ακροατήριο της δίκης.

Όσο για την ερώτηση που απευθύναμε χτες: η γνήσια φωτογραφία του χειμερινού ηλιοστασίου του 2012 υπάρχει αυτή τη στιγμή στη δικογραφία της Χρυσής Αυγής. Τα άτομα που εικονίζονται σε αυτήν (και αυτονόητα και Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ) μπορούν να ζητήσουν από τις ανακρίτριες ένα ακριβές αντίγραφο της φωτογραφίας, ακόμα και με την αιτιολογία πως επιθυμούν να κινηθούν νομικά κατά της εφημερίδας που τη δημοσίευσε ΔΗΘΕΝ πλαστογραφώντας την. Ας το κάνουν. Η αλήθεια είναι τόσο κοντά τους.

One thought on “Ο Κασιδιάρης καρφώνει τον Παππά σε μια κίνηση πανικού

  1. Συν αγωνιστές όχι μαλακίες.
    Επόμενη στάση, να δώσουν την ίδια τους την μάνα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.