Ακροδεξιές προκλήσεις στη Θράκη – Προβοκάτσια ετοιμάζουν οι Χρυσαυγίτες στα πομακοχώρια στις 7 Μάη

lagos_xeiropedesΠροβοκάτσια πρώτου μεγέθους ετοιμάζουν οι Χρυσαυγίτες στα Πομακοχώρια της Θράκης στις αρχές του Μάη. Υλοποιώντας απόφαση του “συνεδρίου” της Χρυσής Αυγής, ο Λαγός ανακοίνωσε σε ομιλία του στη Βουλή ότι η ναζιστική συμμορία θα επιχειρήσει “εκδήλωση” στη Γλαύκη στις 7 Μάη. Η ακριβής δήλωση έχει ως εξής:

«Η Χρυσή Αυγή θα είναι στο πλευρό των Ελλήνων Πομάκων και στις 7 Μαΐου, θα κάνει κάτι που δεν έχει κάνει κανένα κόμμα μέχρι τώρα, θα διοργανωθεί εκδήλωση στο Πομακοχώρι Γλαύκη με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρόντες για να συζητήσουν με τους Πομάκους και να τους αγκαλιάσουν σε μια μεγάλη αγκαλιά Ελλάδος απλώνοντας την γαλανόλευκη από επάνω».

Είναι σαφές ότι οι Χρυσαυγίτες προαναγγέλουν σχέδιο στρατιωτικής απόβασης στην περιοχή, με μεθοδευμένες προκλήσεις κατά του πληθυσμού της Γλαύκης, ώστε να τρομοκρατήσουν τους μουσουλμάνους κατοίκους.

Η αναγγελία της χυδαίας αυτής προβοκάτσιας έρχεται σε συνέχεια “ασκήσεων” που πραγματοποιούν ακροδεξιές ομάδες εφέδρων στην περιοχή και που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας.

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω κείμενο της ακροδεξιάς οργάνωσης “Ιερός Λόχος 2012 – Έφεδροι και Φίλοι Ειδικών Δυνάμεων” για τη διοργάνωση άσκησης με τον τίτλο “Ελληνόψυχος Πομάκος 2016”:

“Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η άσκηση “Ελληνόψυχος Πομάκος 2016” των Εφέδρων Καταδρομέων του συλλόγου “Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων” στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης,το διάστημα 23 και 24 Απριλίου.

Το σενάριο της άσκησης είχε ως εξής:

ΑΣΚΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΠΟΜΑΚΟΣ 2016

Κατάσταση:

Τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης, έχουν αναπτυχθεί με την ανοχή των εκάστοτε κυβερνήσεων ξένοι πράκτορες οι οποίοι είναι εθνικότητας (ΗΠ), (ΗΒ), (ΣΑ), (Ι), (Α), (Β), (ΣΚ) και (Τ). Την μεγαλύτερη κινητικότητα εχουν οι (Τ) πράκτορες, οι οποίοι υπό την κάλυψη του (Τ) προξενείου στην Θράκη και την βοήθεια μουσουλμάνων βουλευτών των κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου, έχουν αναμιχθεί με τον γηγενή πληθυσμό και ενεργούν προς:

1) Άσκηση επιρροής στην περιοχή με σκοπό την (Τ)-ποίηση του γηγενή πληθυσμού και ιδιαίτερα των Ελλήνων μουσουλμάνων χρησιμοποιώντας οικονομικά και κοινωνικά ελατήρια καθώς και άλλα θεμιτά και αθέμιτα μέσα.

2) Εκφοβισμό και περιθωριοποίηση των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών με σκοπό την εκδίωξή τους από την περιοχή.

3) Ενεργοποίηση κρυπτών με πυρ/κά και όπλα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Θράκης.

4) Εισβολή μουσουλμανικών τρομοκρατικών στοιχείων και στρατιωτικών δυνάμεων της (Τ) χώρας υπό των μανδύα της λαθρομεταναστευτικής κρίσης, με αποστολή την ανάληψη επιθετικών ενεργειών/δολιοφθορών, οπότε αυτό διαταχθεί, στα μετόπισθεν των φιλίων δυνάμεων (Ε.Σ./ Εθνοφυλακής).

Μετά την ανακοίνωση από την παρούσα κυβέρνηση της προκήρυξης εκλογών, ξεκίνησε προσπάθεια αποσταθεροποίησης και δημιουργία θυλάκων με πρωταγωνιστές τα προαναφερθέντα μουσουλμανικά στοιχεία καθώς και στρατιωτικά στοιχεία της (Τ) χώρας, όπου με τον μανδύα της λαθρομεταναστευτικής κρίσης αποτελούν ασύμμετρη απειλή.

Οι ενέργειες αυτές λαμβάνουν χώρα σε περιοχές της Δυτικής Θράκης καθώς και σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου όπως Λέσβος, Χίος/Οινούσσες, Σάμος, Ικαρία, Ρόδος Καστελόριζο. Ταυτόχρονα έχουν αυξηθεί οι παραβιάσεις του FIR Αθηνών από τις πολεμικές αεροπορίες γειτονικών χωρών καθώς και των Εθνικών Χωρικών Υδάτων από ακταιωρούς γείτονας χώρας.

Μετά από εξακριβωμένες πληροφορίες φίλιων πρακτόρων, έχει δημιουργηθεί αριθμός γιαφκών με οπλισμό καθώς και αριθμός κρυπτών με εφόδια -πυ/ρκά. Στις γιάφκες βρίσκεται αδιευκρίνιστος αριθμός κυρίως (Τ) πρακτόρων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Η ομάδα (ΚΔ) Εθνοφυλακής, να προσεγγίσει το (Χ) χωριό στην ορεινή Ξάνθη, να αναγνωρίσει την περιοχή και μετά από αιφνιδιαστική επιθετική ενέργεια να συλλάβει τους πράκτορες που επανδρώνουν τις ενεργητικές γιάφκες και να τους παραδώσει στην ομαδα μεταγωγής. Να εκκαθαρίσει τους στόχους, να κυριεύσει τυχόν οπλισμό -εφόδια – υλικά, να τα παραδώσει στην ομάδα μεταφορών, να ασφαλίσει, να σημάνει και να αποστειρώσει τον χώρο. Μετά το πέρας της αποστολής να μεταβεί κατά περίπτωση στο RV1, RV2, RV3, RV4, για την εκκένωση της ομάδος από την περιοχή καιτην επάνοδο στο HQ.”

Η ευθύνη της κυβέρνησης για την προβοκάτσια που ετοιμάζουν οι υπόδικοι συμμορίτες της ναζιστικής οργάνωσης στα Πομακοχώρια είναι μεγάλη και θα κριθεί από το αν θα επιτρέψει την απόβαση των Χρυσαυγιτών στην περιοχή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.