Προφυλακίστηκε ξανά ο Λαγός για παραβίαση περιοριστικών όρων

lagos_perioristikoiΤο ρεπορτάζ της Άννας Κανδύλη στη Real News.

Το Συμβούλιο Εφετών συντάχτηκε με την εισαγγελική πρόταση και διέταξε την εκ νέου προφυλάκιση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και υπόδικου για εγκληματική οργάνωση Γιάννη Λαγού.

Ο Λαγός δεν τηρούσε τον περιοριστικό όρο του κατ’ οίκον περιορισμού που του είχε επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή του λόγω λήξης του 18μήνου. Ενδεικτικά, σύμφωνα με τα έγγραφα των αστυνομικών αρχών που μνημονεύονται στην εισαγγελική πρόταση, στις 28/05/2015, αποχώρησε από τη Βουλή στις 23:40 και αντί να κατευθυνθεί σπίτι του, πήγε στα μαγαζιά “REVENGES OF ROCK” στη Λεωφόρο Κηφισίας και “SCORPIONS” στην οδό Νοταρά στον Πειραιά και τέλος διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο “EYA HOTEL” από όπου και αποχώρησε στις 13:50 της επομένης. Δεν έχει πάντως ακόμη γίνει γνωστός ο χαρακτήρας των επισκέψεων του Λαγού στα ως άνω καταστήματα.

Υπενθυμίζεται ότι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον Λαγό ήταν: κατ΄ οίκον περιορισμός στην οικία του υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη με δυνατότητα μετάβασής του μόνο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο υπό αστυνομική συνοδεία και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ της Άννας Κανδύλη με ημερομηνία 28/06/2015, εδώ.

One thought on “Προφυλακίστηκε ξανά ο Λαγός για παραβίαση περιοριστικών όρων

  1. Pingback: Αποφυλάκισαν τον Λαγό | JailGoldenDawn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.