«Θίασο φουσκωτών» χαρακτηρίζει ο Ρήγας τους Χρυσαυγίτες

RIGAS-PATRATORA(Αναδημοσίευση ανακοίνωσης του Ρήγα από τον ιστότοπο PatraTora.gr, 27/05/2015)

“Ο θίασος των φουσκωτών με ιμπρεσάριο κλίκα γύρω από τον γ.γ της Χρυσής Αυγής προσέφερε σήμερα Δευτέρα 25 Μαϊου μια δωρεάν παράσταση στο φιλοθεάμων κοινό της Πάτρας.

Μια ομάδα 30 γραφικών, οι περισσότεροι των οποίων μεταφερόμενοι από την Αθήνα, προσπάθησε να εμποδίσει την είσοδο του εκλεγμένου από τον Ελληνικό λαό της Δυτικής Ελλάδας, περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Ρήγα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Πάντα από μακριά με κραυγές και χωρίς κανένα επιχείρημα και φυσικά πάντα χωρίς να πετύχουν τίποτα αφού ο Χρήστος Ρήγας εισήλθε και συμμετείχε στη συνεδρίαση του συμβουλίου κανονικά.

Οι κύριοι που κινούν τις φουσκωτές αυτές μαριονέτες οφείλουν να γνωρίζουν ότι οι πραγματικοί εθνικιστές δε φοβούνται ούτε ενοχλούνται από περιφερόμενους θιάσους.

Η έδρα στο Περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας κερδήθηκε από τα πατριωτικά πιστεύω των ψηφοφόρων που κατάφερε να κερδίσει ο Χρήστος Ρήγας ως επικεφαλής του συνδυασμού της “Ελληνικής Αυγής”.

Δεν ανήκουν σε κανένα καρεκλοκένταυρο των κεντρικών γραφείων της Αθήνας που ζει με διπλούς και τριπλούς μισθούς από το κόμμα χωρίς ποτέ να έχει μάθει τι θα πει αγώνας στο δρόμο, τι θα πει εθνικισμός.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.