Ο Λαγός ξεμπροστιάζει τα λαμόγια της Χρυσής Αυγής (ηχητικό)

lagos_lamogia

(“Ρε τι λαμόγια ειν’ τουτοι;…”)

Ηχητικό 17 λεπτών με συνομιλία του Γιάννη Λαγού με τον Σωτήρη Δεβελέκο (σωματοφύλακα του Μιχαλολιάκου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής) δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής. Στη συνομιλία ο Λαγός αποκαλύπτει την εσωτερική εικόνα της Χρυσής Αυγής, με τους διορισμούς συγγενών, τα πολυτελή αμάξια και τα αλληλομαχαιρώματα.

Ακούστε όλο το ηχητικό εδω:

Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συνομιλία, εδώ:

Γ.Λ.: Έχω αηδιάσει με αυτά που βλέπω ρε φίλε, αηδίασα να πούμε, αηδίασε η ζωή μου να πούμε. Τι λαμόγια είναι αυτα που έχουμε μπλέξει ρε; (…)

Σ.Δ.: Ρε φίλε να σου πω κάτι, μπορεί να ήμασταν με δύο δραχμές να πούμε στην τσέπη πριν πέντε χρόνια αλλά κοιμόμασταν ήρεμοι, είχαμε την αξιοπρέπεια μας. (…)

Γ.Λ.: Τρελάθηκαν όλοι, δωσ’ τους κάμερα, δωσ’ τους κι ένα μικρόφωνο και να τρέχουν όλοι… (…)

Σ.Δ.: Με το που πεταχτούν οι κάμερες, δηλαδή είναι μια αηδία μια… ένα ξέρασμα με το που πεταχτούν οι κάμερες, βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια με τη βροχή. (…) Και λόγια βαριά, τώρα καθόταν ο Παππάς κι έλεγε θα ακολουθήσουμε μέχρι τον θάνατο και πέρα από το θάνατο και τα λοιπά… ποιό θάνατο βρε μαλάκα να πούμε, που άμα πέσουμε από τη Βουλή, θα πας πάλι να βαράς έπιπλα, μαλάκα!

Γ.Λ.: Για δεν ήσουν και πριν βρε Χρηστάρα, στα δύσκολα που περνάγαμε; Πού ήσουνα βρε θανατηφόρε, θανατηφόρε; Πού ήσουνα; Πού ήσουνα γαμώ την πουτάνα μου, που αμα δεν ήμασταν στη Βουλή σήμερα θα ήταν ο καθένας στο πόστο του, στην πάρτη του θα ήτανε να πούμε. (…) Τους είδαμε 15 χρόνια τους θανατηφόρους, είδαμε πώς ήτανε δίπλα μας όταν περνάγαμε τα δύσκολά μας, ο καθένας την πάρτη του ήτανε. Μόλις η Χρυσή Αυγη μπήκε στη Βουλή, ήρθανε! Νάτους! Καλώς τους! Αναλάβανε εκπρόσωποι, αναλάβανε ομιλητές ξέρω ΄γω. (…)

Σ.Δ.: Αφού βάλαμε ξαδέλφια και πρωτοξάδελφα αριστερά δεξιά και το φίλο του φίλου, τι… 

Familia

(Μήπως εννοούν αυτο; Μπα όχι, είναι και ο Λαγός μέσα…)

Γ.Λ.: Ετσι! (…) Ένας μικρός πυρήνας έχουμε μείνει, ένας μικρός πυρήνας έχουμε μείνει, μας έχουνε καταπιεί λοιπόν και πρέπει να επαναστατήσουμε για να στο πω κι έτσι. (…) Αδελφές βάλαμε στους δικηγόρους, κάποιους που μας βρίζανε έχουμε βάλει, κάποιους, με ποιούς να συνεργαστώ; Γιατί βλέπω έχουν τρελαθεί, έχουν καβαλήσει καλαμάρες, έχουνε ξεφύγει, αρρωστήσανε να πούμε και δεν μπαίνει κανείς. (…) Έτσι είναι η κατάσταση. Ρε γίναμε πολιτικοί ρε. Γίναμε πολιτικοί με την κακή έννοια και είμαστε έναν χρόνο στη Βουλή φίλε, αν περάσουν κανά δυο χρόνια ακόμα ξέρεις τι θα γίνει; Θα ξεφτιλιστούμε τελείως! (…) Μου γυρνανε με κάτι αμάξια, με κάτι ξέρω ‘γω ψιλοέτσι να πούμε πολυτελείας με αστυνομικούς κάποιοι δίπλα, με έτσι με αλλιώς… φαντάσου να περάσουνε δυο τρία χρόνια τι έχει να γίνει, και φαντασου να αναλάβουμε κανά πόστο. (…)

Σ.Δ.: Ναι, είναι τα λαμόγια. Είναι αυτοί που δεν τους νοιάζει η Χρυσή Αυγή.

Γ.Λ.: Τους νοιάζει το ποσοστό. (…) εγώ στη Βουλή όταν πηγαίνω οι επιτροπές είναι 75 ευρώ, ξέρεις τι έκανα πριν από πέντε μέρες; Τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα βγάλτε με από τις επιτροπές, δεν θα είμαι σε καμία επιτροπή, και μου λειπουν τα λεφτά εντάξει, δεν μπορώ ρε ούτε να τους βλέπω ούτε να με βλέπουνε! Δηλαδή πάω στη Βουλή και αηδιάζω πιο πολύ από τους δικούς μας και μετά για τους υπόλοιπους!

(…)

Γ.Λ.: Δεν βγαίνει άκρη ρε φίλε. Έχουμε χασει το μπούσουλα σου μιλάω. Ρε με πήρανε τηλέφωνο από την τοπική την περασμένη βδομάδα από τη Σπάρτη για ένα περιστατικό που βιάσανε. ασελγήσανε ξέρω ΄γω δεν βιάσανε το κοριτσάκι μιας τύπισσας η οποία (ακατάληπτο) στα γραφεία. (…)

Σ.Δ.: Και πήγε μετά ο έξυπνος και της έλεγε άμα δεν ήθελες να μην ανοίγεις τα πόδια σου. Τι πήγε κι είπε ο άλλος ο έξυπνος ο δικός μας…

Γ.Λ.: Ρε μαλάκα σου λέω τα χω χάσει, τα χω χάσει. λέω δεν γίνεται, δεν γίνεται ρε μαλάκα, τα χω χάσει. Που έχω μπλέξει μ’ αυτούς; (…)

Σ.Δ.: Τίποτα ρε φίλε, η δημοκρατία μπορεί να ξεφτιλίσει τα πάντα, αυτό το σύστημα μπορεί να διαφθείρει τα πάντα…

Γ.Λ.: Δεν είναι η δημοκρατία Σωτήρη. Είναι εγωισμός, είναι η εγωπάθεια του κάθε ανθρώπου… (…)

Σ.Δ.: Ναι ναι. Σου λέω ήταν για να πλακώσεις κλωτσιές, να ξεράσεις, δεν ξέρω γω τι… Δηλαδή ήτανε… Τέλος πάντων…

Ολόκληρη η απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας Λαγού-Δεβελέκου, εδώ.

——————————————————-

Διαβάστε ακόμα: